Burun Estetiği ve Fiyatları..

nickyazmasam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2012
65
0
36
İstanbul
Emre İlhan, Muhammet Dilber, Tevfik Sözen, Sadullah Karun' a ameliyat olmuş arkadaşlar, memnun musunuz? Bu doktorların burun estetiği fiyatları nedir? Ne zaman yaptırdınız? Cevaplarsanız çok sevinirim..

Emre İlhan, Muhammet Dilber, Tevfik Sözen, Sadullah Karun' a ameliyat olmuş arkadaşlar, memnun musunuz? Bu doktorların burun estetiği fiyatları nedir? Ne zaman yaptırdınız? Cevaplarsanız çok sevinirim..

@nickyazmasam 8 Haziran 2012 de Tevfik Sozen'e ameliyat oldum. Cok memnun kaldım. Bayağı ilgili bir doktor. Burnumun sekli de cok guzel oldu.hem dogal hem de guzel bir burun oldu.Fiyatlari da cok uçuk degil. İstanbul Liv Hospital'da 5000 tl ye yapıyor.

Hastane/Klinik Adı Fiyat
Liv Hospital Burun Estetiği Fiyatı 15,000 TL – 20,000 TL
American Hastanesi Burun Estetiği Fiyatı 12,000 TL – 15,000 TL
Acıbadem Burun Estetiği Fiyatı 7,000 TL – 10,000 TL
Anadolu Sağlık Burun Estetiği Fiyatı 6.000 TL – 10.000 TL
Yeditepe Üniversite Hastanesi Burun Estetiği Fiyatı 5,000 TL – 12,000 TL
Medical Park Burun Estetiği Fiyatı 5,000 TL – 8,000 TL
Kadıköy Şifa Burun Estetiği Fiyatı 5,000 TL – 8,000 TL
Medline Burun Estetiği Fiyatı 5,000 TL – 8,000 TL
Esteworld Burun Estetiği Fiyatı 4,500 TL – 9,000 TL
Memorial Burun Estetiği Fiyatı 4,000 TL – 8,000 TL
Florence Nightingale Burun Estetiği Fiyatı 4,000 TL – 8,000 TL
Bayındır Hastanesi Burun Estetiği Fiyatı 4,000 TL – 8,000 TL
Alman Hastanesi Burun Estetiği Fiyatı 4,000 TL – 8,000 TL
Estethica Burun Estetiği Fiyatı 4,000 TL – 8,000 TL
Medipol Burun Estetiği Fiyatı 3,500 TL – 6,500 TL
Medicana Burun Estetiği Fiyatı 3,500 TL – 7,000 TL
Hospitalium 2,000 TL – 6,000 TL
Boğaziçi Tıp Merkezi Burun Estetiği Fiyatı 2,500 TL – 6,000 TL
Estecity Burun Estetiği Fiyatı 3,500 TL – 8,000 TL
Medicine Hospital Burun Estetiği Fiyatı 3,000 TL – 7,000 TL
Ethica Burun Estetiği Fiyatı 3,000 TL – 6,500 TL
Bellaplast Burun Estetiği Fiyatı 3,000 TL – 6,000 TL
* Fiyatlar çağrı merkezinden alınmıştır. Ancak burun estetiği ameliyatlarının fiyatları değişiklik gösterdiğinden dolayı fiyat aralığı olarak belirtilmiştir. ayrıca bu fiyatlar alınalı bir buçuk yıl kadar oldu

düşündüğünüz dr.ları aradığınızda da ortalama bi fiyat veriyorlar. ankarada bi kaç dr.u aradım ben oratalama 5000 7000 arasında fiyat verdiler.

Bu fiyatlar 2013 ün mü acaba?

tevfik bey yanlış yazmıssın heralde ben tevfik beyle birebir konuştum...5 bin 7 bi arası dedi

en son Güncel Öztürk'e sordum acı bademde 6500 dedi. tevfik sözen de 5000 dedi. arayın sorun ark.lar ortalama bi fiyat veriyolar

Peki bu 6500 ün içinde her şey dahil mi acaba?
Yani hastanede yattın şu kadar para şu tetkikler yapıldı bu kadar para diye ekstra şeyler var mı acaba? biliyo musun?

Selam,
Ben Aralık ayının başında Prof.Dr.Selçuk İnanlı'ya rinoplasti ameiiyatı oldum.Ataşehir Estethica hastanesinde.
Fiyat makul doktor beyle iletşim kurarsanız zaten size yardımcı olacaktır ama en önemlisi sonuç harika.
Burun Estetiği ve Burun Ameliyatı Uzmanı - Prof. Dr. Selçuk İnanlı u lütfen ziyaret edin ve mutlaka Dr.Bey'le iletişime geçin.
Sorduğunuz hekimlerden birine çok yakın bir arkadaşım ameliyat oldu fakat sonuç çok başarısız.Ama karalama olmasın diye isim vermek istemiyorum.
Ben doktorumdan inanılmaz memnun kaldım hem ücret hem de sonuç çok tatmin edici.

teşekkür ederiz arkadaşım yardımın için aslında türkiye de ismi duyulmamış ne cevherler var ayrıca fiyatları da uygun keşke herkes senin gibi duyarlı olsa

Merhaba arkadaşlar,

Buradaki fiyatları kim aldı bilmiyorum ancak hem mesajın giriş tarihi Mayıs 2013'de, hem de 1.5 yıl önce alındığı yazıyor ama Liv Ocak 2013'de açıldı :) Bir hata var ayrıca fiyatlarda çok hatalı. Ben 1 ay önce Liv Hospital Plastik Cerrahi'den Aycan Bey'e ameliyat oldum. Süper bir insan ve ameliyatın sonuçlarından da çok memnunum. Hem de 6500-7000 tl civarı tuttu. Mekan harika, çok iyi ağırlanıyorsunuz. Daha ne olsun. Ben çok memnunum ve herkese tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Estetik Yaptiran arkadaslara yonelik bir kac sorum var ameliyattan sonra nelerle karsilastiniz (gunluk hayatta) doktorunuz ne tavsiyelerde bulundu bide ne kadar harcama yaptiniz yani muayene ucretleri ilac ameliyat ucretleri filan yardimci olanlara simdiden tesekkur.

N nezaman oldunuz ne kadar odeniniz bilgi verebilirminiz

ücrete göre dr secmek yanlış .. olan arkadaşlar yazmalı bence .. ben emre ilhana oldum ama 5 sene oluyor... daha güncel yeni olanlar yazmalı kı arkadaşlarda 3 asagı 5 yukarı akıllarında fiyat belirlesin ...zor sürec ya ınsanın uykuları kaçıyor resmen ...

Bazi doktorlar cok uctugu icin bilelim bosuna kimsenin zamanini almayalim bizim de zamanimizdan gitmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…