beğendiğiniz için ben teşekkür ederim. Sezgin Öztürk'e ameliyat oldum.Merhaba,
Teşekkürler deneyimlerinizi paylaştığınız için. Hangi doktora ameliyat oldunuz?
Öyle göründüğü gibi kolay değil kapalı teknikle olanlar süreci rahat geçiriyor .tabi dr önemli faktör bazen işler ters gidiyor dr çok iyi olsada istenmeyen sonuçlar çıkabiliyor neyse benim diyeceğim burnunuz asla eskisi gibi rahat kullabileceğiiniz bir burun olmuyor ...herkese tavsiyem çok mecbur olmadıkça öyle ufak tefek sıkıntılar için ameliyat olmayın ! Dahasida güvenmediğini z hekime asla olmayın çünkü kötü sonuç hem maddi hem manevi yönden cok yıpratıcı ...
Bide benim gibi olup bu süreci çok zor geçirenlere tavsiyeniz var mi ?
Benim de tam 1 ay oldu burnunuz hayırlı olsun. Bir sorum olacak kaş bıyığı ne kadar sonra aldırdınız? Kuaföre iyice tembihlemek lazım ama İstanbul'da yaşıyorum işini iyi yapan kuaför yok gibi.
Ben zaten iple sevmiyorum. o zaman ben de artık aldırayım çığrından çıktı benimki teşekkürler.ben alçılar çıktıntan sonra burnum bantlıyken aldırmıştım ilk . yalnız bıyığımı iple değil ağdayla aldırdım daha hızlı ve hareketsiz olduğu için (umarım anlatabilmişimdir)
beğendiğiniz için ben teşekkür ederim. Sezgin Öztürk'e ameliyat oldum.
Sorun doktorun keyfi olarak müdahale etmesi.
Ameliyat sonrası süreç herkeste farklı ilerliyor. Açık teknikte ameliyat oldum ve ilk hafta hariç pek zorlanma yaşamadım. Tabi dediğiniz gibi ufak tefek sorunlar için ameliyat değmez. Ben 10 yıldır istiyordum ve burnumla barışmak için çok uğraştım. Şimdiki halim zaten kafamda hep kendimi gördüğüm halimdi. Psikolojik olarak tamamen hazır hissetmeniz çok önemli
geçmiş olsun. ne gibi sıkıntılarınız var?
ben alçılar çıktıntan sonra burnum bantlıyken aldırmıştım ilk . yalnız bıyığımı iple değil ağdayla aldırdım daha hızlı ve hareketsiz olduğu için (umarım anlatabilmişimdir)
Merhaba ne kadara oldunuz?
olumlu yorumlar gördükçe seviniyorum. çünkü burada o kadar kötü şeyler yaşamış insanlar var ki çok korkuyorum eski halimi özlersem diye. araştırıyorum ama henüz bir dr ile görüşmeye gitmedim. tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?