burun estetiği taksitli olabilir mi?

tugbahmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2017
6
6
27
Merhaba hanımlar. Ben burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ama malum iyi ameliyat için en az 5000 tl fiyat veriyolar. aranızda taksitle burun estetiği olan var mı böyle bişey var mı ve hangi hastanelerde veya merkezlerde var lütfen isim verir misiniz şimdiden hepinize teşekkür ederim

Taksit yapılmıyor arkadaşlar. Çünkü o zaman pos cihazından geçmeleri gerekir ve fatura etmeleri gerekir. Bu da vergi yükümlülüğü demek. Ben kaç doktorla görüşüysem hepsi peşin para istediler.

belki garip gelecek ama bende kredi çektim aslında benim ameliyat ücretim hersey dahil kontrollerde ıcınde 5500 tl dedi doktor ve bence gayet uygun ütelık daha 1. ayım ve nokta memnunum sonuçtan. ameliyat gunu muhasebeye gıttıgımde ödeme esnasında parayı uzatırken nakit verdım diye 5000 tl aldılar. ama sonuçta 5000 tl verebilmek ıcınde bankadan kredi çektim artık bankalar ihtiyac kredisi veriyor. eğer kartın falan yoksa yada varsa bıle doktor taksit yapmıyorsa benim gibi bankadan kredi çekip taksit taksit bankaya ödeyebılırsın sonuçta işin goruluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…