Burun Estetiği - Şu sıra aynaya daha mı fazla bakmalıyım?

Banuuucetinnn

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2015
174
73
13
31
Bildiğiniz üzre yeni alçım çıktı bantlarda yarın yani ctesi ben çıkarıcam alçı çıkınca karşımdaki bambaşka biriydi e saç bile değişince garipseriz kaldı ki yüzün tam merkezinde bişey değişiyo aynalara şu sıra daha çok bakıp kendimi alıştırmalı mıyım yeni bana kızlar? Yoksa bi süre uzak mı durmalıyım?

benim 1 ay oldu ama ben çok bakmıyorum. evet hala başka biri gibi geliyor önden. şişlikler bi yandan sivilceler bi yandan. biraz daha bakmamaya kararlıyım :)

çok mu şiş şuan bakınca seni rahatsız mı ediyo görüntün?

benim 1 ay oldu ama ben çok bakmıyorum. evet hala başka biri gibi geliyor önden. şişlikler bi yandan sivilceler bi yandan. biraz daha bakmamaya kararlıyım :)
Ay ne zor bi süreçmiş hem öncesi hem sonrası. Kocaman bi burnum vardı şimdi küçücük. Çok değiştirdi bütün yüzümü bende pek bakamocam galiba :/

çok mu şiş şuan bakınca seni rahatsız mı ediyo görüntün?
Hayır tabiki şiş ama kocaman bi burun değil minik yandan biraz uzun geldi sadece o sa ucunu sıkıştırdı diye bide şişliği inince iyi olucak gibi ama önden o büyük burundan sonra kücücük görünce aynaya bakıp bu kim dedim :O

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…