• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Estetiği - Şu sıra aynaya daha mı fazla bakmalıyım?

Banuuucetinnn

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2015
174
73
13
31
Bildiğiniz üzre yeni alçım çıktı bantlarda yarın yani ctesi ben çıkarıcam alçı çıkınca karşımdaki bambaşka biriydi e saç bile değişince garipseriz kaldı ki yüzün tam merkezinde bişey değişiyo aynalara şu sıra daha çok bakıp kendimi alıştırmalı mıyım yeni bana kızlar? Yoksa bi süre uzak mı durmalıyım?

Bildiğiniz üzre yeni alçım çıktı bantlarda yarın yani ctesi ben çıkarıcam alçı çıkınca karşımdaki bambaşka biriydi e saç bile değişince garipseriz kaldı ki yüzün tam merkezinde bişey değişiyo aynalara şu sıra daha çok bakıp kendimi alıştırmalı mıyım yeni bana kızlar? Yoksa bi süre uzak mı durmalıyım?

benim 1 ay oldu ama ben çok bakmıyorum. evet hala başka biri gibi geliyor önden. şişlikler bi yandan sivilceler bi yandan. biraz daha bakmamaya kararlıyım :)

çok mu şiş şuan bakınca seni rahatsız mı ediyo görüntün?

benim 1 ay oldu ama ben çok bakmıyorum. evet hala başka biri gibi geliyor önden. şişlikler bi yandan sivilceler bi yandan. biraz daha bakmamaya kararlıyım :)
Ay ne zor bi süreçmiş hem öncesi hem sonrası. Kocaman bi burnum vardı şimdi küçücük. Çok değiştirdi bütün yüzümü bende pek bakamocam galiba :/

çok mu şiş şuan bakınca seni rahatsız mı ediyo görüntün?
Hayır tabiki şiş ama kocaman bi burun değil minik yandan biraz uzun geldi sadece o sa ucunu sıkıştırdı diye bide şişliği inince iyi olucak gibi ama önden o büyük burundan sonra kücücük görünce aynaya bakıp bu kim dedim :O

Back