• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Estetiği Sonrası

Ada Cesur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
2
0
1
27
Arkadaşlar merhaba erkek kardeşim 5 ay önce burun estetiği oldu burnunda kemer vardı ve önü düşüktü, şuan burnu çok güzel ama şöyle bir sıkıntımız var burnunun üst tarafında alnının birleştiği yerin biraz aşağısında sivilce tarzı bir çıkınta var doktora sorduk kemiğin başladığı yer orası masaj yapın geçicek dedi ama hala geçmedi çok kafasına takıyor kardeşim lütfen yardımcı olun acaba kendiliğinden geçicek mi orası yoksa tekrar ameliyatlık bir durum mu var çünkü kardeşim kesinlikle öyle olmasını istemiyor lütfen cevaplarınızı bekliyorum (ekte paylaşıcam kardeşimin burnunu)

Eklentiler

• IMG-20170201-WA0002.jpg
    IMG-20170201-WA0002.jpg
    15 KB · Görüntüleme: 148
Öncelikle kardeşinize geçmiş olsun dileklerimi iletin lütfen.Burun ameliyatından sonra burnun asıl şeklini alma süresi 6 ayı hatta 1 yılı bulur diyorlar.Benim arkadaşımın burnunun ucu hâlâ şiş 1 yıla yakın bir süre olmasına rağmen.Bana kalırsa doktorunuzu dinleyin ve masaj yapın en az 1 yıl bekleyin onun geçmesi için.Zamanla oturacaktır diye düşünüyorum.Tekrar geçmiş olsun.

Merhaba aynı durum bende de var, yaklaşık bir ayı geçti burun ameliyatı olalı. Erkek kardeşinizin burnu ne durumda acaba gelişme oldu mu ?

Back