- 25 Temmuz 2021
- 8
- 4
- 1
- 26
- Konu Sahibi Pembegomen
-
Burunla kaş arası resmen 2-3 parmak gerçekten geçiyor mu o görüntüŞişligin gecmesi en az 6 ay oturması ise kalın ya da ince derili olmana göre degisirken ben de 1.5 seneyi bulmuştu.
Gayet normal suan goruntu canım:)
Avatar burnu gibi oluyor aynisini yasadimBurunla kaş arası resmen 2-3 parmak gerçekten geçiyor mu o görüntü
Ameliyat gecirdiginizi farkindasiniz degilmi? Dolgu bile yaptirinca bi kacgunde oturuyo sislikleri. Şimdiden dert edinmeyin kendinize eminim ki hic arastirmadan bu olaya kalkismamissinizdir bi kez dahi baksaniz bile en az 6 ay yazar zaten 11. Gunde moral bozmaya gerek yok kesinlikleAceleci değil aslında ilk ameliyat sonrası o kadar korkunç bisiyle karşılaşıyoruz ki aynada bu süreçten geçmiş insanlardan bilgi almak kadar doğal birşey yok bu aceleci olmak değil psikolojik olarak kendini rahatlatmaya çalışmaktır...
Orası ödemden öyle :) geçer geçer sabredin çok güzel olacakBugün burun ameliyatindan sonra 11.günüm kaşlar ve burnun birleştiği nokta o kadar kalın ki şuan ameliyat olduğum için pişmanlıktan psikolojiyi bozmuş durumdayim ameliyat olup böyle durumla karşılaşan var mı şuan burnum o kadar saçma sapan bi halde ki dümdüz kocaman şişlik var
11. Günden bahsediyorsunuz:))Aceleci değil aslında ilk ameliyat sonrası o kadar korkunç bisiyle karşılaşıyoruz ki aynada bu süreçten geçmiş insanlardan bilgi almak kadar doğal birşey yok bu aceleci olmak değil psikolojik olarak kendini rahatlatmaya çalışmaktır...
Sizi çok iyi anlıyorum maalesef her şeyi bilerek ve hazırlıklı olarak ameliyata girsek de ameliyat sonrası diğer arkadasların dediği kadar rahat geçmiyor. Burun ameliyatı artık acısız sızısız olabilir ama psikolojik olarak hastayı sonraki süreç çok yoruyor. Eminim ameliyat olanlar bu yazılanları daha iyi anlıyordur. Evet ödem hızlı geçmiyor evet son şeklini alması uzun bi süreç. Sizin bahsettiğiniz görüntü tamamen geçici. Ancak bazen farklı anormallikler oluyor ve buraya sorarken amaç aynı süreçten geçip aynı sıkıntıyı yasamıs arkadaslardan bilgi almak. Lütfen insanların endişelerine bu şekilde aşırı tepkiler vermeyin. İnanın düşündüğünüz kadar basit değil. Üstelik bazen bazı sorunlar ciddi şeylerin habercisi olabiliyor. Bırakın insanlar endişelerini paylaşsın. Farkettiğim diğer bi şey ise artık forumda maalesef sadece doktor önerisi doktor yorumları var. Birisi bi sıkıntısını paylastıgında ödem vs demek yerine daha gerçekçi ve yaşanlardan açıklayıcı yorumlar fotoğraflar gelirse herkes için daha güzel bi ortam oluşur.Sorun yok.
Bu arada bu yazdıklarım konu sahibi için değildi tabiki:) genel bi sitemdiSizi çok iyi anlıyorum maalesef her şeyi bilerek ve hazırlıklı olarak ameliyata girsek de ameliyat sonrası diğer arkadasların dediği kadar rahat geçmiyor. Burun ameliyatı artık acısız sızısız olabilir ama psikolojik olarak hastayı sonraki süreç çok yoruyor. Eminim ameliyat olanlar bu yazılanları daha iyi anlıyordur. Evet ödem hızlı geçmiyor evet son şeklini alması uzun bi süreç. Sizin bahsettiğiniz görüntü tamamen geçici. Ancak bazen farklı anormallikler oluyor ve buraya sorarken amaç aynı süreçten geçip aynı sıkıntıyı yasamıs arkadaslardan bilgi almak. Lütfen insanların endişelerine bu şekilde aşırı tepkiler vermeyin. İnanın düşündüğünüz kadar basit değil. Üstelik bazen bazı sorunlar ciddi şeylerin habercisi olabiliyor. Bırakın insanlar endişelerini paylaşsın. Farkettiğim diğer bi şey ise artık forumda maalesef sadece doktor önerisi doktor yorumları var. Birisi bi sıkıntısını paylastıgında ödem vs demek yerine daha gerçekçi ve yaşanlardan açıklayıcı yorumlar fotoğraflar gelirse herkes için daha güzel bi ortam oluşur.
Size katılıyorum gerçekten ... ben bugün tekrar kontrole gittim bugün öğrendim orası öyle kalıcak bisyeymis en fazla 2-3 mm inermis yüz yapım kaynaklı öyle kalmış doktorumun söylediği ve süreç daha tamamen başlamadan daha kötu oldu benim için burda psikolojik olarak rahatlamak için yazıyoruz , ödem ödem diyip gerçekten geçmeyin ben doktoruma çok güvenerek girdim bu ameliyata bugün öğrendiğim sonuç fazlasıyla can sıkıcı insanlar öncesi sonrası zaten az çok tahmin edilebiliyor geçici bi avatar değil de böyle giderse kalıcı avatar oldumBu arada bu yazdıklarım konu sahibi için değildi tabiki:) genel bi sitemdi
Merhaba doktorunuz ya sizin sorunuzu anlamamış ya da saçmalamış. Ameliyatımın 11. günü benimde iki kaş aram o kadar şiş ki hatta yüzüm önden avatar gibi. Endişenizi anlıyorum ama sakin olun. Bende bir an önce kurtulmak istiyorum bu görüntüden ama sabretmemiz gerek. Oranın o kadar geniş olması İçin o kısma ekleme yapmış olmaları lazım. Böyle bir şeyde olamayacağı İçin sorun tamamen ödemden ve şişlikten kaynaklı. Masajları ihmal etmeyin ve zamana bırakınSize katılıyorum gerçekten ... ben bugün tekrar kontrole gittim bugün öğrendim orası öyle kalıcak bisyeymis en fazla 2-3 mm inermis yüz yapım kaynaklı öyle kalmış doktorumun söylediği ve süreç daha tamamen başlamadan daha kötu oldu benim için burda psikolojik olarak rahatlamak için yazıyoruz , ödem ödem diyip gerçekten geçmeyin ben doktoruma çok güvenerek girdim bu ameliyata bugün öğrendiğim sonuç fazlasıyla can sıkıcı insanlar öncesi sonrası zaten az çok tahmin edilebiliyor geçici bi avatar değil de böyle giderse kalıcı avatar oldum
Küçük şekillerde kıkırdak eklendiğini söyledi bilmiyorum artık ne kadar doğru ne kadar yanlış kafam alak bulakMerhaba doktorunuz ya sizin sorunuzu anlamamış ya da saçmalamış. Ameliyatımın 11. günü benimde iki kaş aram o kadar şiş ki hatta yüzüm önden avatar gibi. Endişenizi anlıyorum ama sakin olun. Bende bir an önce kurtulmak istiyorum bu görüntüden ama sabretmemiz gerek. Oranın o kadar geniş olması İçin o kısma ekleme yapmış olmaları lazım. Böyle bir şeyde olamayacağı İçin sorun tamamen ödemden ve şişlikten kaynaklı. Masajları ihmal etmeyin ve zamana bırakın
Yani şu an sonuçtan bende memnun değilim inanın. İstediğim o zarif burun olmadı. Ama diğer yandan da burnum çok şiş. Her kısmı. Özellikle de iki kaş arası ve burun ucun top gibi. Ama bunun bir süreç olduğunu kendimize hatırlatmamız lazım. Özellikle şu 3 ayı atlatmadan yorum yapmamaya çalışalım. Bence sonuç bu kadar kötü olmayacak. Olursa bile sıkmayın canınızı ya, her şeyin çözümü var bu hayatta pozitif bakmaya çalışın :)Ve gerçekten burun ameliyatı olcaklara bi tek şunu söyleyebilirim yan profil simülasyonu gösteriliyor ve doktorunuzdan profilden de simülasyon isteyin ben şuan onu istemediğim için gerçekten pişmanım doktorum sadece yan profilden gösterdi burda gelip yok söyle zaman geçsin
Küçük şekillerde kıkırdak eklendiğini söyledi bilmiyorum artık ne kadar doğru ne kadar yanlış kafam alak bulak
Onden simulasyon kimse gostermiyo malesef ama pisman olmak icin cok erken benim burnumun ucuda top gibi ve kalkik duruyo ama 2. Ayimdayim insanlar biseyler soyluyo hic takmiyorum valla daha oturmadi sislikleri inmedi biraz zaman lazim surec uzun uzulmek pisman olmak icin cok erkenVe gerçekten burun ameliyatı olcaklara bi tek şunu söyleyebilirim yan profil simülasyonu gösteriliyor ve doktorunuzdan profilden de simülasyon isteyin ben şuan onu istemediğim için gerçekten pişmanım doktorum sadece yan profilden gösterdi burda gelip yok söyle zaman geçsin
Küçük şekillerde kıkırdak eklendiğini söyledi bilmiyorum artık ne kadar doğru ne kadar yanlış kafam alak bulak
Evet önden similasyon yok.Onden simulasyon kimse gostermiyo malesef ama pisman olmak icin cok erken benim burnumun ucuda top gibi ve kalkik duruyo ama 2. Ayimdayim insanlar biseyler soyluyo hic takmiyorum valla daha oturmadi sislikleri inmedi biraz zaman lazim surec uzun uzulmek pisman olmak icin cok erken
Canım benim 12. Gün alçım çıktığında bu resimdeki avatar gibiydim. Ama hiç moralimi bozmadım. Psikoloji çok önemli ve ben kendimi önceden psikolojik olarak çok hazırladım. En kötü ihtimalleri düşünerek (kalıcı değil,geçici sıkıntılar ödem vs). En başta yorumlara kendimi kapattım ,önemsemeyeceğim dedim. Şu an 1buçuk aylık burnum şu hali bile 12. güne göre çok iyi maşallah. Sıkma canını yani gerçekten geçiyor. Sonra üzüldüğüne üzülürsünBugün burun ameliyatindan sonra 11.günüm kaşlar ve burnun birleştiği nokta o kadar kalın ki şuan ameliyat olduğum için pişmanlıktan psikolojiyi bozmuş durumdayim ameliyat olup böyle durumla karşılaşan var mı şuan burnum o kadar saçma sapan bi halde ki dümdüz kocaman şişlik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?