• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği sonrası

Benim ona olduğumu nerden bildin cnm bu konuda yazmamışım. Çok iyi bir doktor Kesinlikle tavsiye ederim ben çok memnun kaldım. Kullandığı teknikten midir bilmiyorum ama hiç ağrım Sızım olmadı. Hastanede ağrı kesici serum taktırmadım bile. Evde de aynı sekilde cok rahat geçti. Ağrı kesici hap bile içmedim.bende içinde silikon tampon yoktu içi boştu. Belki de onun etkisi vardı.aynaya bakınca ameliyatlı oldugunu hatırlıyordum.ayna dışında cok hafif hiç ağrısız oldu. 5-6 gün gözlerde şişlik morluk oluyor sadece o kadar.başkada bişi yok. Benim nefes sorunum da vardı hiç nefes alamıyorum ona rağmen korktugumu için kactım ameliyattan.şiödi Keşke daha önce olsaydım diyorum. Hem ameliyatta Korkulacak bir şey yokmuş hem de görüntü olarak çok güzel oldu. randevu alıp görüşmenizi tavsiye ederim 10 numara bir doktor.
Bir baska konu basligi altinda bahsetmistiniz doktorunuzdan,ben de o isme odaklandigim icin dikkatimi cekti.cok tesekkur ederim,icimi rahatlattiniz..iyi gunlerde gule gule kullanin ..

Bir baska konu basligi altinda bahsetmistiniz doktorunuzdan,ben de o isme odaklandigim icin dikkatimi cekti.cok tesekkur ederim,icimi rahatlattiniz..iyi gunlerde gule gule kullanin ..
Balıkesirliysen muayeneye git mutlaka.kışın yapsa da ameliyatı şimdiden konuş.bir kac arkadaşım daha oldu onlarda cok güzel oldu.özelden msj at. Foto atayım

Balıkesirliysen muayeneye git mutlaka.kışın yapsa da ameliyatı şimdiden konuş.bir kac arkadaşım daha oldu onlarda cok güzel oldu.özelden msj at. Foto atayım
Cok sevinirim fotograf atarsaniz.Balikesirde yasiyorum ,eger boyle bir imkanim varsa buyuk sehirlerde doktor aramaya gerek yok .tesekkurler

Back