Ins dediginiz gibi olur.Bende alcili haldeyim suanda estetik olmus arkadaslar ilk baslarda kalkikligin olacagini soylediler moralinizi bozmayin en az 6ay 1senede burun yerine oturuyormus kalkiklik iniyormus zamanla
Arkadaslar ben istanbulda ozel bir hastanede ameliyat oldum.alcim dun alindi.ameliyatim olali 9 gun oldu.burnumun ucu cok havada duruyor.yani cok kalkik olmus.acaba bu durum duzelir mi?psikolojim bozuldu.yuzume alisamiyorum.ameliyat sonrasi bu sureci yasayan arkadaslar lutfen yardim edin.
Bizde böyle birine cevap verip yardımcı olmaya çalışıyoruz işte, daha ne dediği ne yaptığı belli değil. Neden böyle yapar bir insan aklım almıyor.
Bizde böyle birine cevap verip yardımcı olmaya çalışıyoruz işte, daha ne dediği ne yaptığı belli değil. Neden böyle yapar bir insan aklım almıyor.
Alçı dediğimiz cisim o oluyor Can'ım :) ağrıların normal henüz çoook erkenBirde alçı demişsiniz bende alçı yok metal bir cisim var brnumun üstünde :/
Ya ben hep kalkık burnum olsun istedim Çunku ucu cok dusuk tu. Simdi guzel bende tam tersi düşecek diye korkuyorum. Yanı inecek mı burnum simdiEvet inecek hem de nasıl. :)) Ben de ilk başta bayağı korktum sizin gibi. :) Hiç korkmaya gerek yokmuş. Şimdi 20.günüm bitti alçıdan sonra bile iniyor bayağı. :) Sonra daha kalın gelecek, kısa gelecek. Hepsi şişlikten, korkmayın. Ben ağladım, siz ağlamayın :)) Çünkü geçiyor :)
canım kontrole gittin mi bilmiyorum ama ciddi bi tıkanıklıksa tedavi gerekeblir benim öyle olmuştu. aksatma lütfenarkadaşlar bende 26 martta oldum burun ucum kalkık ama takmıyorum beni düşündüren 1 ay olacak nerdeyse ama şiş ucu yuvarlak yan kısımdaki ödemler iniyor -şişiyor ama en korktuğum tampon çıktı 2 hafta nefeste sorun yoktu ama şuan 2 haftadır sağ burun deliğim tıkanıyor günde iki kere illadin sıkıyorum öyle açılıyor doktora kontrole gidicem çağırıyor gidemedim normal mi acaba böyle sizlerin başına gelen oldu mu