Burun estetigi sonrasi

Gulizar1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2018
4
6
27
Arkadaslar ben istanbulda ozel bir hastanede ameliyat oldum.alcim dun alindi.ameliyatim olali 9 gun oldu.burnumun ucu cok havada duruyor.yani cok kalkik olmus.acaba bu durum duzelir mi?psikolojim bozuldu.yuzume alisamiyorum.ameliyat sonrasi bu sureci yasayan arkadaslar lutfen yardim edin.

Bende alcili haldeyim suanda estetik olmus arkadaslar ilk baslarda kalkikligin olacagini soylediler moralinizi bozmayin en az 6ay 1senede burun yerine oturuyormus kalkiklik iniyormus zamanla

Evet inecek hem de nasıl. :)) Ben de ilk başta bayağı korktum sizin gibi. :) Hiç korkmaya gerek yokmuş. Şimdi 20.günüm bitti alçıdan sonra bile iniyor bayağı. :) Sonra daha kalın gelecek, kısa gelecek. Hepsi şişlikten, korkmayın. Ben ağladım, siz ağlamayın :)) Çünkü geçiyor :)

Arkadaslar ben istanbulda ozel bir hastanede ameliyat oldum.alcim dun alindi.ameliyatim olali 9 gun oldu.burnumun ucu cok havada duruyor.yani cok kalkik olmus.acaba bu durum duzelir mi?psikolojim bozuldu.yuzume alisamiyorum.ameliyat sonrasi bu sureci yasayan arkadaslar lutfen yardim edin.

Milletin özeline profiline aynı msji kopyalayıp yapistiriyorsun hemde 1 hafta sonra ameliyatım var Esabil ekere diye burdanda ameliyat oldum burun uçum kalkık demişsin sen milletle dalgami geciyorsun senin bayan olduğuna inanmıyorum lütfen incelerimisiniz sevgili Mune Mune K Kazen

Milletin özeline profiline aynı msji kopyalayıp yapistiriyorsun hemde 1 hafta sonra ameliyatım var Esabil ekere diye burdanda ameliyat oldum burun uçum kalkık demişsin sen milletle dalgami geciyorsun senin bayan olduğuna inanmıyorum lütfen incelerimisiniz sevgili Mune Mune K Kazen
Bizde böyle birine cevap verip yardımcı olmaya çalışıyoruz işte, daha ne dediği ne yaptığı belli değil. Neden böyle yapar bir insan aklım almıyor.

Bizde böyle birine cevap verip yardımcı olmaya çalışıyoruz işte, daha ne dediği ne yaptığı belli değil. Neden böyle yapar bir insan aklım almıyor.

Cnm benim ozelime yazmış ben gayet insani olarak cevap verdim aktif olduğu halde cvp vermedi birde baktım ki profiline milletin profiline yazmış bana yazdığı aynı msji ve mesajların .icindede ameliyat oldum diye burayı buldum , tabiki arkadaş bayan değil bunu anlamamak mümkün değil , etek giyip aramızda dolaşanlardan inşallah idare görürse pasif olur üyeliği terbiyesizlikten başka birsey değil yapılan

ben geçen yaz 2 kez oldum şimdi memnun kaldım ilkini 3 sene evvel olmuştum eğri değildi ama istediğim kadar kalkık değildi ikinci ameliyatta çok kaldırdılar ama sonra düzeldi işte fena olmadı mutluyum

arkadaşlar bende 26 martta oldum burun ucum kalkık ama takmıyorum beni düşündüren 1 ay olacak nerdeyse ama şiş ucu yuvarlak yan kısımdaki ödemler iniyor -şişiyor ama en korktuğum tampon çıktı 2 hafta nefeste sorun yoktu ama şuan 2 haftadır sağ burun deliğim tıkanıyor günde iki kere illadin sıkıyorum öyle açılıyor doktora kontrole gidicem çağırıyor gidemedim normal mi acaba böyle sizlerin başına gelen oldu mu

Merhabalar benim 4. Günüm bugün hiç ağrım olmadı ama 2 saattir sol tarafımda batma var normal mi sizce

Birde alçı demişsiniz bende alçı yok metal bir cisim var brnumun üstünde :/

Eklentiler

• 3D8776D2-58B0-4761-89D9-42284796871A.jpeg
    3D8776D2-58B0-4761-89D9-42284796871A.jpeg
    45,4 KB · Görüntüleme: 90
arkadaşlar benim burnumda kırık var ve şekil bozukluğu var. estetik ameliyat ile bunu düzelttirmek istiyorum ama ameliyettan sonra kıkırdak alındığı için burnun bir süre sonra sarkar gibi yorumlar aldım siz bu konuda ne düşünüyorsunuz acaba

Evet inecek hem de nasıl. :)) Ben de ilk başta bayağı korktum sizin gibi. :) Hiç korkmaya gerek yokmuş. Şimdi 20.günüm bitti alçıdan sonra bile iniyor bayağı. :) Sonra daha kalın gelecek, kısa gelecek. Hepsi şişlikten, korkmayın. Ben ağladım, siz ağlamayın :)) Çünkü geçiyor :)
Ya ben hep kalkık burnum olsun istedim Çunku ucu cok dusuk tu. Simdi guzel bende tam tersi düşecek diye korkuyorum. Yanı inecek mı burnum simdi

arkadaşlar bende 26 martta oldum burun ucum kalkık ama takmıyorum beni düşündüren 1 ay olacak nerdeyse ama şiş ucu yuvarlak yan kısımdaki ödemler iniyor -şişiyor ama en korktuğum tampon çıktı 2 hafta nefeste sorun yoktu ama şuan 2 haftadır sağ burun deliğim tıkanıyor günde iki kere illadin sıkıyorum öyle açılıyor doktora kontrole gidicem çağırıyor gidemedim normal mi acaba böyle sizlerin başına gelen oldu mu
canım kontrole gittin mi bilmiyorum ama ciddi bi tıkanıklıksa tedavi gerekeblir benim öyle olmuştu. aksatma lütfen

X