• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği sonrası yüzde ödem!

meredithgrey

2013-2022’de vivelamour ve 2022’deki felidaee’yim.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
13.434
31.574
598
1,5 ay önce Dr. Ercan Demiray'a burun estetiği oldum. Ameliyat açık teknikle oldu bu yüzden burun ucumda ödem var ancak yüzüm özellikle yanak bölgem de hala şiş. Normal midir bu ? Size de oldu mu ya da ? Sanki 100 kg olmuşum gibi tombik yanaklarım oldu ve sinirlerim çok bozuk :(

Canim 2 ay oldu ben olali hala yuzum şiş ozellikle yanaklarim. Burnumu da yapamamis doktor zaten :( ogretmen arkadaslarim dalga geçiyor elmacık kemiklerini aldirsaydin yanaklarini aldirsaydin diye :D :D normal sanirim.

Canim 2 ay oldu ben olali hala yuzum şiş ozellikle yanaklarim. Burnumu da yapamamis doktor zaten :KK43: ogretmen arkadaslarim dalga geçiyor elmacık kemiklerini aldirsaydin yanaklarini aldirsaydin diye :D :D normal sanirim.

Ayy aynen canım ya ben de öyleyim. Burnunu neden yapamamış doktor :(

Ayy aynen canım ya ben de öyleyim. Burnunu neden yapamamış doktor :KK43:
canım yaaa sorma. kemeri almış kanatları daraltmış ne deviasyonumu almış ne de burun ucuma dokunmus inanamadım. 2.aya girdiğim anda bir tuhaflık sezmiştim. doktorum gececek diyip durdu ama geçmek yerine üstteki ödemler indikçe uç taraf daha bi tuhaf oldu. insan kemeri alır da ucunu dengelemez mi yaaa ben bile biliyorum bunu, bir de profesör plastik cerrah.!!!! muhammet dilbere muayene oldum doktorun bişey yapmamış dedi ilk basta ödem olabilir geçebilir demişti dokunur dokunmaz uçta işlem yok dedi. Allahtan içini bozmamış yani ilk ameliyat gibi revizyon olcan sen dedi. Buna bari şükrettim ya..

canım yaaa sorma. kemeri almış kanatları daraltmış ne deviasyonumu almış ne de burun ucuma dokunmus inanamadım. 2.aya girdiğim anda bir tuhaflık sezmiştim. doktorum gececek diyip durdu ama geçmek yerine üstteki ödemler indikçe uç taraf daha bi tuhaf oldu. insan kemeri alır da ucunu dengelemez mi yaaa ben bile biliyorum bunu, bir de profesör plastik cerrah.!!!! muhammet dilbere muayene oldum doktorun bişey yapmamış dedi ilk basta ödem olabilir geçebilir demişti dokunur dokunmaz uçta işlem yok dedi. Allahtan içini bozmamış yani ilk ameliyat gibi revizyon olcan sen dedi. Buna bari şükrettim ya..

Doktorun kim acaba ? Merak ettim şimdi. Benim şu an ödem var ama herkesin burnu şişip domuzcuk oluyor benimkisi neden çengel anlamadım :(

Doktorun kim acaba ? Merak ettim şimdi. Benim şu an ödem var ama herkesin burnu şişip domuzcuk oluyor benimkisi neden çengel anlamadım :KK43:
izmirde mustafa yılmazdı doktorum. ödem ucuna inince orası tombikleşiyor canım 3 ayı doldurmadan burnun hakkında kanaatlere varma bence. tabi benimki gibi işlemsiz burunsa hemen belli oluyor o ayrı:)

Back