• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği sonrası yamuk duran burun

2 bucuk sene gecti bu adama ameliyat olalı ve bin pişmanım.. oncekı yorumlarımı sılebılsem keske aman sakın onları okuyup yanılmayın cunku cok erken bır mutlulukmuş. Fasul arkadasın dedıgı gıbı ne nefes alabılıyorum ne gorsel olarak bıseye benzıyorççgulunce ucu dusuyor ve sola egık bır hal alıyoır orjınal burnumu mumla arar oldum.. DR. TAMER KÖSE bey eger bu yazıyı okuyor ısenız lutfen ınsanların hayatını karartmayın yapamadıgınız ısı yapmayın zaten yaslı baslı adamsınız artık emeklı olun.. estetıgı gectım hadı estetısyen degılsınız de kbb uzmanısınız bu nasıl bır kbb lık nefes alamıyorum agazım acık uyuyorum.. revızyon ıcın bırsuru doktor ıle gorustum ve hepsı ne yapılmıs senın burnuna dedıler masallah ne doku bırtakmıssınız ne de kıkırdak ne var ne yoksa fazlası ıle cıkartmıssınız burnumdan... Neyse kızlar uzun lafın kısası ben yandım sız yanmayın.. bırde altın orandan bahsedıyor ona da kanmayın cunku altın oranın a sını bılmeyen bır doktor kendısı...

kızlar tamer köse madurları olarak toplanıp dava vs her ne yapmayı dusunuyorsanız bende varım lutfen haberdar edın.

merhabalar, aynı şekilde bende tamer köse mağduruyum. geçen sene tamer beye ameliyat oldum. hem nefes sorunum vardı hemde burnum büyüktü. ikisini de halledeceğini söyledi. ameliyattan sonra, ilk zamanlarda kontrole gittiğimde ve sorunları söylediğimde şişliklerdendir falan dedi. başından savdı. aradan bi kaç ay geçip şişlikler inince durumun hiç öyle olmadığını fark ettim. burnum sağ ve sol profilden bile çok farklı gözüküyor. asimetrik bir durumda. nefes sorunum ise çözülmedi hala nefes almakta zorlanıyorum.

estetik yapacağım çok doğal duracak demişti. tek yaptığı kemeri almak oldu. ki kemeri de asimetrik bir şekilde aldı, sağ ve soldan bakınca çok farklı duruyor. ne bi küçültme ne bi burun ucu estetiği hiç birşey yapmadı.

giden para için üzülmüyorum da ameliyata hazırlanmak zaten büyük bir psikolojik hazırlık ve yük getiriyor. yine doktora gidip böyle böyle desem, sorunları anlatsam gel ameliyata alayım seni dese bile giremem. iğneden bile korkan bir insan olarak herşeyi göze alıp ameliyat oluyorsun. sonuç kötü olunca tabi büyük bir hayal kırıklığı oluyor.

doktor sitesinde 40 küsür olumlu yorumu var. ben buna kanarak tamer beyi seçtim. ama şimdi farkettim ki doktor sitesi olumsuz yorumumu yayınlamamış. böyle saçmalık olmaz. milletin güven duygusuyla oynuyorlar. birdaha doktor seçecek olanlar umarım yazdıklarımı dikkate alır.

söyleyeceklerim bu kadar.
Ben ilk ameliyatı kötü yapan doktora revizyon olmanızı tavsiye etmem.çok hasta var ayni doktora 2 hatta 3.ameliyatını olupta pişman olan.ilkinde hayır gelmediyse sonraki ameliyatta da hayır gelmez.

Arkadaşlar merhaba ocak 24 tarihinde burun estetiği oldum burnumda zaten yamukluk vardı onun dışında kemer vs falan da vardı derken ameliyat oldum aslında ilk 10 gün hiçbir sorun yok gibiydi 20.gune doğru yamukluk olmaya başladı sanki doktorum odemlerin eşit inmedigi bi tarafta daha çok olduğu için öyle göründüğünü söyledi ama içim hiç rahat değil duzelmezse dolgu yaparız 6.aydan sonra dedi sizden ricam başına böyle şeyler gelen var mı ve tabi duzelmeyip dolgu yaptıran yardımcı olursanız çok sevinirim
Benımde yamuktu masajla düzeldi düzelmez sanıyodum ama duzeldı

Keşke bu olumsuz yorumları 2 yıl once okusaydım, hayatımı mahvetti Tamer Köse 2 yıldır kendisini günde 1000 defa anıyorum , her aynaya baktığımda nefretim artıyor ona aklı olan Tamer Koseye ameliyat olmasın, üstüne para verse de olmasin

Back