Burun estetiği sonrası süreciniz

Aycalice

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2018
21
2
36
27
Merhabalar burun estetiği sonrasinda gec iyilesen oldu mu? Ben ameliyat olali 1 ay oluyor ve cok hafif morluklarim kaldi yuzum hala sis her goren kilo mi aldin yuzun mu sis diye soruyor moralim iyice bozuluyor. Doktor burnunda cok sorun yoktu dedi ameliyatim da kisa surdu ama iyilesme hizim cok yavas aynaya hala bakamiyorum yuzum bana ait degil gibi ayrica beslenmeme cok dikkat ediyorum. Yesil cay içiyorum, ananas yiyorum, ödem atici hap tavsiye etti doktor onu da kullanıyorum ama bi degisiklik yok. Bu durumu yasayan oldu mu?

10. haftadayım, hala ucunda şişlik var, zaman zaman asimetrik şekilde yanlar da şişiyor. Dengeli besleniyorum, spor yapıyorum, burun üstü bakımını ihmal etmiyorum. Normal, deri kalınlığıyla çok daha da uzayabiliyor sürecek, kalın derili değilim üstelik. 1.ay sonuna göre epey inmiş burnum şu an onu fotoğraflarda açık şekilde görüyorum. Ama şişlikler hala var, bazen artıyor.. çok normal, sabır..

Merhaba içinizde sigara kullanan ve bu estetiği olanınız vsr mı

Bir ay çok kısa bir süre.Birinci yılda tamamen gidiyor şişlikler

Bende ameliyat olalı bir ay oldu hala göz altlarım çok mor burnum güzel oldu olmasına ama yüzümün güzelliği gitti çok mutsuzum

Bende ameliyat olalı bir ay oldu hala göz altlarım çok mor burnum güzel oldu olmasına ama yüzümün güzelliği gitti çok mutsuzum
Burnun güzel olduysa takma kafaya yüz hatların zamanla oturacaktır... Ben 5 6 saat ameliyatta kaldım,hiç morarmadım ama burnum kotu oldu... Burnun güzel olduysa hiç düşünme 6.ayda yüzün oturur,keyfini cikar

Benim yüzüm şiş ama morarma hiç olmadı.1-1,5vay sürer bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…