burun estetiği sonrası ödem çöküklük bunalım

venusvaveyla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2024
25
1
22
Arkadaşlar merhaba, 13 gün önce burun ameliyatı oldum doktor burnumu kısalttı kaldırdı ve kemik kemerleri aldı. Burun ucum çok şişik ve gözlerim değişik bakıyor gülüşüm değişti düzeliyor gibi ama hala korkuyorum bu bakışım ne zaman gececek domuz gibi hissediyorum kendimi yanaklarım çok çökük ve bu üst dudagim inceldi ve o bölge çok şiş gibi ama oylr mi kalacak anlamadim yardim edin bu durum geçecek mi

ayni.. gecmis olsun beklemekten baska caren yok

Geçmiş olsun!
Benim 4 ay oldu halen bakişim yüz hatlarım değişik ,gülünce bir gözüm resmen kapanıyor ,ırı badem gözlerım suan yuvarlak duruyor
Burun ameliyatı değil sanki yüz nakli oldum o derecede
Bekliyoruz bakalım başka çare yok
Ama yinede 3 aydan sonra bir tık daha doğallaştı yüzüm

benim de iri ve badem gözlerim yuvarlak duruyor ve en önemlisi gülüşüm değişti sizin gülüşünüz düzeldi mi önceki gibi doğal gulebiliyo musunuz bir de burun ucu olsun burun odeminizi olsun gecti mi biraz

1.5 sene her uyandigim gune lanet ediyorum pismanlik yakami birakmiyor eski kendimi ozluyorum. bi kemer icin hayatimdan oldum
eskiyle simdi arasında ne fark var odemleriniz inmedi mi? gülüşünüz dogallasmadi mi böyle kalacagim diye korkuyorum ve en önemlisi bıyık bölgem cok kabarık şişik duruyor ama ödem yok gibi de hissediyorum bu görüntü geçecek mi geçti mi sizde

benim de iri ve badem gözlerim yuvarlak duruyor ve en önemlisi gülüşüm değişti sizin gülüşünüz düzeldi mi önceki gibi doğal gulebiliyo musunuz bir de burun ucu olsun burun odeminizi olsun gecti mi biraz
Hayır tam olarak değişmedi halen yapay duruyor yüzüm
Artık gülmüyorum sadece gülümsüyorum
Ama inan ilk üç ay dahada tuhaf dı şimdi azda olsa bıraz yumuşadı yüz hatlarım
Kendımı robot gibi hissediyorum
Birde bende sol gözüm tamamen kapanıyo neredeyse gülünce (tuhaf bir görüntü)
Burun ucum bana göre halen uzun ve yuvarlak,tabi az bıraz küçülme var ama yinede o altakı bombe beni çok rahatsız edıyor .doktoruma göre ödem burnum ucum çok sert ve hıssıs yani bu ödemi oluyor bilmiyorum.çevremde herkes beğeniyor gayet iyi doğal diyorlar
Doktorum bir kaç gün önce vıdeomu çekti reklam amaçlı ona göre çok ıyı bir burun olmuş.ama ben begenemiyorum bana çok uzun geliyor burun özelıkle burun ucum
yanı böyle kalırsa 1 seneye düzeltmek istıyorum,ama korkuyorum da daha kötü olacak diye
Ne zor bir süreç bu

hayir degismez orasi artik oyle nazolabial açı deniyo oraya burnu cok kaldirdigi zaman orasi aciliyo ve maymun oluyo insan . ben kendimi batirdim sizi bilmem umarim alisirsin

ya cidden cok zor bi durum benim kendimde sevdiğim en güzel yer gulusumdu ya da bakışlarımdı su an cok cok erken daha 2 hafta oldu ama bakışlarım dik bakıyor aynadan kendime yandan bile baktığımda bakışlarım o kadar igrenc ki...
Çevrem aa yüzün yuvarlak olmuş falan güzel olmuş diyor ama ben kendimi afedersiniz domuz gibi görüyorum.
Burun ucum yuvyuvarlak ve rahatsız ediyor bu durum.
Bıyık bölgem çok şiş duruyor acaba ödem mi diyorum ama emin de değilim ya bıyık bolgem boyle şiş kalırsa...
Dudaklarım deseniz üst dudağım dümdüz hareket az ettirebiliyorum dişlerimin yarısı gözüküyor önceden hafif dis etime kadar gözüken gülüşümü gülüş yapan dişlerim şimdi sacma sapan ve gülerken yanlardan çizgi bile çıkmıyor
çok psikolojimi bozdu bu durum herkes ödem var diyor ama ne kadari geçecek ne gibi bi değişiklik olacak anlamadım

nazolabial dediğiniz yerde hic cizgim yok mesela önceden gulme cizgim vardı duruş olarakta vardı su an şiş oldugu icin yok o cizgi sizin boyle mi kaldi yani

Suan Sanki varya beni anlatdin
Bana özel den burnunun resimı atabilir misin

2-3aya toparlar ödemler ne olursa olsun 2-3ay gitmiyor. Gülüşünüz de 1- 2aya toparlar en geç herkeste oluyor bu malesef..
Burnun gercek yapısını alıp tamamen iyileşmesi 6 ay. 1 yıl sonra ise hiç ameliyat olmamıssınız gibi hissedeceksiniz.
Benim burnum da ameliyat sonrası palyanco burnu gibi ucu top gibiydi. Giderek normale dönüyor. Sabırlı olmalısın.. Suan cok guzel bir burnum var masallah gören cok beğeniyor.

Sizin nekadar oldu pekı ?
4 ay oldu bende halen yüzüm bakışım tuhaf
Aceba burda yaş da önemlımı?

gerçekten mi masallah peki bıyık bolgesinde ki kabarıklık sizde de oldu mu gulerken onceden cizgi cikardi yanlarda simdi cok hafif cikiyor ve gozlerim baya dik bakiyor bu geciyor mu

Sizin nekadar oldu pekı ?
4 ay oldu bende halen yüzüm bakışım tuhaf
Aceba burda yaş da önemlımı?
Canım benim 2.5yıl oldu yaptırdığım. Düğünümden tam 6 ay önce yaptırmıştım. En ince en güzel hali 6.aydaydı.doktorum zaten yaptıracaksan hemen yaptır düğüne 6ay var anca toparlar demişti. 5 aya kadar her sabah kalktığımda yüzümde baska bir bölge sanki şiş gibi oluyordu. Bşr gün burnun sağ tarafı birgün ucu birgün göz altlarım falan.. Sonra. Geçti.. 26yaşımda yaptırdım. Daha ileri yaşlarda olabilir belkş daha geç toparlama hücre yenileme cilt elastikiyeti önemlidir.. Ama yengemle aynı gün yaptırdık. O benden 7yaş büyük. Aşayı yukarı aynıydı süreçlerimiz hatta onun ödemleri bir tık daha az olmuştu benden. Cilt yapısına da bağlı biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…