• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği sonrası kemik?

lovemyselfbetterthanyou

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2019
3
0
1
24
Estetik + septum ameliyatı sonrası yaklaşık 10. gün. Eski halinde ciddi bir kemer olmasına rağmen alçı çıktıktan sonra burun sırtında giderek daha çok gözüme batan bir şişlik var. Ödem mi kemer mi emin olamıyorum nasıl anlarım? İlk gün oldukça düz görünüyordu giderek belirginleşmesi ödem olduğunu mu gösterir? Doktor hatası olup kemer olarak kalma ihtimali var mı, benzerini yaşadınız mı?

Ben de aynı durumdayım. 14. günüm . Kavis istemiştim, yapmamış, minicik kemerim vardı, sanki o kemer yeniden hortlayacakmış gibi bi izlenim veriyor ki burda burnunda kemer kalan çok vaka gördüm ne yazık ki😩😩
Gerçekten mi ya.. Senin kemer kısmında şişlik falan var mı peki? Doktor şişliklerin ineceğini söyledi çoğu kişi de geçer diyor ama bana öyle gelmiyor dokunmaya da korkuyorum sert mi değil mi diye. Kemer de öyle aman aman bir şey değil ama kavis istemiştim ben de, şişliklerden sonra belli olma ihtimali de var?

Ben kavis kısmına bastırıyorum, gayet sert. Yontmaya üşenmiş benim doktor. İnternette bakıyorum, on günlük burunlar -eğer doktor kavis yapmışsa- gayet kavisli şiş olmasına rağmen. 28 inde randevum var benim doktora. Bakalım ikinciyi isteyeceğim, sadece törpülemesini isteyeceğim kapalı yöntemle.

Ben kavis kısmına bastırıyorum, gayet sert. Yontmaya üşenmiş benim doktor. İnternette bakıyorum, on günlük burunlar -eğer doktor kavis yapmışsa- gayet kavisli şiş olmasına rağmen. 28 inde randevum var benim doktora. Bakalım ikinciyi isteyeceğim, sadece törpülemesini isteyeceğim kapalı yöntemle.
Eğer kaşlarının arasındaki kısım da şişse kavis olduğu belli olmaz, zamanla genelinde ortaya çıkabilir, benimki nasıl geçer bilmiyorum

Merhaba benim de 35 gün oldu ameliyat olalı venim de istediğin gibi olmadı dümdüz kavissiz bir burnum var hala kocaman geliyor sizin sonradan kavislendi mi acaba benim ameliyat sonrası fotoğraftada dümdüz görünüyordu doktor şiş demiştiya gala şiş ya da kavissiz, bir de kemik görüntüsü var hala kemerliymiş gibi duruyor masaj yapıyorum ama geöeceğe benzemiyor gözyaşı dökmedeğim gün yok lütfen son durumlarını bildirebilir misiniz

Son durumunuz nedir acaba ben de aynı şikayetleri yaşıyorum:(

Ben ikinci kez ameliyat oldum, başka sorunlar da vardı. Şimdi baya kavisli bir burna sahibim. Ameliyat fotosu daha kavisliydi, 4 ay oldu.
Çok geçmiş olsun nasılsınız şimdi başka ne tür sorunlar yaşadınız acaba ben şekil olarak hiç memnun değilim ve işte o geçmeyen kemer gibi görünen bir çıkıntı var, ikinci ameliyatı farklı doktora mı oldunuz acaba şekil açısından ilk ameliyat sonucunuzla ikinciyi görmemde bir sakınca var mı fotoğraf olarak

Back