- 5 Eylül 2022
- 6
- 2
- 21
- Konu Sahibi nankorkedi
Burun estetiği olalı 65 gün oldu ancak 45.gün gibi burun kemerimdeki düzlük yerini hafif kemer mi desem kemik mi desem öyle bir şeye bıraktı.Kalın deriliyim.Sizce ödem midir düzelir mi (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin burnunuzu da inceledim bence hiç revizyona ihtiyacınız yok zamanla tüm ödemleriniz iner diye düşünüyorum usta kisilerde yapılmazsa revizyon burnu daha cok yıpratabilir umarım hepimiz için güzel biter bu süreçAynı şey bende de var, konusunu da açtım. Fakat benimkini atel çıktığı gün fark etmiştim, sonradan çıkmadı. Sizinkinin sonradan çıktığına emin misiniz? Zamanla kemiğin altındaki kıkırdaklardaki ödem azaldığı için kemik ortaya çıkmış olabilir. Törpüleme ya da dolgu öneriyorlar ama sizinki çok erken zaten, beklemeniz lazım.
Bende de bantı çıkarınca çıktı bundan sordum ödem dedi iğne verdi sizin geçmedi mi ne kadar olduAynı şey bende de var, konusunu da açtım. Fakat benimkini atel çıktığı gün fark etmiştim, sonradan çıkmadı. Sizinkinin sonradan çıktığına emin misiniz? Zamanla kemiğin altındaki kıkırdaklardaki ödem azaldığı için kemik ortaya çıkmış olabilir. Törpüleme ya da dolgu öneriyorlar ama sizinki çok erken zaten, beklemeniz lazım.
Aynısı bende de var ödem dedi doktor sizinki ne dediBurun estetiği olalı 65 gün oldu ancak 45.gün gibi burun kemerimdeki düzlük yerini hafif kemer mi desem kemik mi desem öyle bir şeye bıraktı.Kalın deriliyim.Sizce ödem midir düzelir mi (
Cumartesi kontrole gidicem bakalım sizi bilgilendiririm ama doktorun özel hemşiresi ödem dediAynısı bende de var ödem dedi doktor sizinki ne dedi
Benim atel çıktığında yoktu dümdüzdü bi de ilk farkettiğimde bantı yeniliyordum yeniledim aklımda kaldı akşam tekrar açtım yoktu sonra tekrar çıkarınca bantları bant çıkınca oldu tekrar bant yaptım o yüzden ödem olma ihtimali çok yüksek doktor da kemik ödemi dediAynı şey bende de var, konusunu da açtım. Fakat benimkini atel çıktığı gün fark etmiştim, sonradan çıkmadı. Sizinkinin sonradan çıktığına emin misiniz? Zamanla kemiğin altındaki kıkırdaklardaki ödem azaldığı için kemik ortaya çıkmış olabilir. Törpüleme ya da dolgu öneriyorlar ama sizinki çok erken zaten, beklemeniz lazım.
Bana da öyle dedi iğne verdi vurdurdum bugün bakalım bantladım tekrar o kısmı iyice sıktımCumartesi kontrole gidicem bakalım sizi bilgilendiririm ama doktorun özel hemşiresi ödem dedi
Özel mesaj kısmına bakar mısınızCumartesi kontrole gidicem bakalım sizi bilgilendiririm ama doktorun özel hemşiresi ödem dedi
ay iğneden korkarım insallah masajla veya zamanla düzelen bir şeydirBana da öyle dedi iğne verdi vurdurdum bugün bakalım bantladım tekrar o kısmı iyice sıktım
Masaj da verdi iğne burundan olan değil canım kalçadan kortizon tabi ben kortizon olduğunu bilmeden vurdurdumay iğneden korkarım insallah masajla veya zamanla düzelen bir şeydir
Aa kortizon daha fazla şişme yapmaz mıMasaj da verdi iğne burundan olan değil canım kalçadan kortizon tabi ben kortizon olduğunu bilmeden vurdurdum
Ödem söktürücü dedi verirken anlayamadım ama iyileşmeyi hızlandırıyor kortizon o kesinAa kortizon daha fazla şişme yapmaz mı
Merhabalar ben de burun estetiği oldum burnum şuan sizinkinin aynısı 17 gün gibi bisey oldu benimki aceba geçti mi bu durumBurun estetiği olalı 65 gün oldu ancak 45.gün gibi burun kemerimdeki düzlük yerini hafif kemer mi desem kemik mi desem öyle bir şeye bıraktı.Kalın deriliyim.Sizce ödem midir düzelir mi (
Geçiyor benimki çok az kaldı üç ay olacakMerhabalar ben de burun estetiği oldum burnum şuan sizinkinin aynısı 17 gün gibi bisey oldu benimki aceba geçti mi bu durum
Peki ne yaptınız yani nasıl geçti masaj falan yaptınız mı yoksa kendiliğinden mi geçiyorGeçiyor benimki çok az kaldı üç ay olacak
Benim ameliyatımın üstünden 14 ay geçti ve burnumda çıkıntı var,malesef beddua ediyorum hergün doktoruma bu kadar baştan savma bir burun yaptığı için,Burun estetiği olalı 65 gün oldu ancak 45.gün gibi burun kemerimdeki düzlük yerini hafif kemer mi desem kemik mi desem öyle bir şeye bıraktı.Kalın deriliyim.Sizce ödem midir düzelir mi (
Hangi şehirde oldunuz kbb mi yaptı plastik cerrahi miBenim ameliyatımın üstünden 14 ay geçti ve burnumda çıkıntı var,malesef beddua ediyorum hergün doktoruma bu kadar baştan savma bir burun yaptığı için,
Kbb yaptı,istanbulda oldumHangi şehirde oldunuz kbb mi yaptı plastik cerrahi mi