- 21 Mayıs 2024
- 8
- 1
- 25
Ben geçen sene temmuz’un 20’sinde burun estetiği oldum ama öğrenci olduğum için ve kimseninde (ailemin) sağolsun desteği olmadığı için anca devlet hastanesinde yaptırabildim.Özel hastanelerde yaptırabilecek gücüm yoktu.İlk aylar burnumun ucu uzun gözüküyordu.Burun sırtımda şişlik ilk haftadan gözüküyordu.Sol burun kanadım çökük sağ kanadım daha şişik duruyor.Ayrıca burnumun iç duvarında da geçmeyen şişlik var.Ödemlerim 7.aydan sonra iyice indi ama burun sırtındaki o şişlik resmen kemer gibi duruyor.Eski burnumda aynı kemerliydi şimdi de kemerli ne anladım ben bu işten.Resmen boşu boşuna acı çekmişim.Doktorumla görüştüm bana 1 yıl sonra kesin garanti geçeceğini burnumun toparlanacağını söylüyor ama ben aynaya baktıkça moralim bozuluyor.Psikoloji vs kalmadı bende.Geçmezse kendisini bulup törpü vs yapabileceğini söylüyor.Daha önce törpü vs yaptıran oldu mu bir de törpü yaptırırken burun ucunu da kaldırıyorlar mı? İkisi aynı anda mı oluyor? Acı eşiği vs nedir? Yaptıran varsa beni bilgilendirmesini çok isterim.İsteyene özelden resim gönderebilirim