• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Estetiği Sonrası Kemer Oluşması

Chyna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2017
37
30
3
Arkadaşlar merhaba, burun estetiği ameliyatımın 10. gününde burnumda şöyle bir kemer oluştu. Acaba bu normal mi? Aranızda başına böyle bir şey gelen oldu mu? Fotoğrafı ekliyorum.

Eklentiler

• IMG_1291.JPG
    IMG_1291.JPG
    15,1 KB · Görüntüleme: 1.238
Ellediginde sert mi yumusak mi nasil bi his veriyor yumusaksa odemdendir. Bi orasi bi burasi şişiyor burnun. Benim de bi garip çünkü :)

Ayni sey benim de basima geldi 10 gün bugun, siz 2017 de yazmissiniz suan nasil ne durumda o kemer duruyor mu hala?
bende de ayni durum var 20 .gunumde cikti 30 gun oldu bugun hala ayni

Eklentiler

• 20191221_185713.jpg
    20191221_185713.jpg
    240,2 KB · Görüntüleme: 559
  • 20191221_185508.jpg
    20191221_185508.jpg
    284,7 KB · Görüntüleme: 386
  • 20191221_185418.jpg
    20191221_185418.jpg
    261,4 KB · Görüntüleme: 408
Daha öncede yazmıştım başka makaleye 9.ayim sag tarafta minik şişlik vardı kemer gibi malesef 3. Ayda başladı ve çok az miktar indi burnun Gine güzel oldu doğal duruyor ama orası çaprazdan bakınca kemerli gibi biraz insana göre değişiyor aynı doktora arkadaşım oldu onunki kavisli gibi kişiye göre değişiyor sanırım olan varsa da çok sıkıntı yapmayın derim zamanla alıştım yani ikinci bir ameliyat kaldiraram herkes için geçerli değil tabiki iyileşme surecim çok zor oldu bir haftaya geçer denen morluklar 3, ayda zor geçti kalın derili bir buruna sahip iseniz daha geç iyileşiyor amleiyattan önceki günler ilaç içmeyin benim oyuzden biraz kanım sulanmıştı ve ameliyatta kanamam olmus çok doktoru dinleyin derim ama 9.ayi bitirmeye geldim kemer çok inmedi ve sadece sağ tarafta amleiyattan sonraki fotoma baktım öyle bişey görünmüyor kavilsi duruyor belkide fotografta oynama yapıyorlar bilemiyorum ama doktorun size simülasyon gosterdiginin aynısı olmuyor tabiki belki çok yüksek bir paraya çok iyi bir doktor altın oranı yapabilir ben 2019, da beş bine yaptırdım şuan fiyatlar daha farklı yani sonuç olarak hafif kemerli bir burun bile ilk burnumdan çok çok daha iyidir :) en azından gulumseyince burun ucu düşmüyor ve yan açıdan burun çıkış yeri güzel duruyor olacak arkadaşlara veya olupda aynı sorunu yaşayan arkadaşlara korkmalarina veya kafaya takmalarina gerek yok zamanla guzel bir şekil alıyor ve eski halınızı tamamen unutuyorsunuz sanki hep oyleymissiniz gibi geliyor sevgiler 🌸

valla ben burnunuzu çok beğendim dümdüz veya kavisli burun sevmiyorum yanlışlıkla bile yaptıysa cok güzel yapmıs tam istedigim burnu size yapmıs diyebilirim. sizin suratınızada çok yakışmış. hangi doktora ameliyat oldunuz ve ücret ne kadar ödediniz

Ya sırf size yazmak için üye oldum bende 20 gün oldu ameliyat olalı kemer oluştu ödem dediler ama sert kemik gibi sizde acaba geçtimi

Ya sizde geçtimi bende 20 gün önce ameliyat oldum kemer olusmus şişkin ödem dediler ama sert kemik gibi lütfen cvb verin sizde geçtimi

Arkadaşlar ameliyat sonrası o kemer bende de oluşmuştu. 14 . Günden itibaren. Bende yüksek kemer vardı. Onun traslandigi yerde şişlik vardı. Çok korkmuştum ama geçti. İlk ay kontrolümde doktor oraya sert bir şekilde bastırdı. O kemer görünümü düzeldi. Herkes sorunu yazmış ama sonunda ne olduğunu yazmamış o yüzden yazayım dedim

Back