- 2 Eylül 2021
- 73
- 26
- 29
- Konu Sahibi Sadgirl313
2 ay önce burun estetiği oldum bandajlar çıktıktan sonra ilk başta görüntü iyiydi ama sonrasında burun ucumda hafif düşme oldu ve hafif loş ışıkta belli olmasa da günışığında burnum resmen kemerli gibi görünüyor eski burnum da zaten hafif kemerliydi eski fotolarıma bakıyorum resmen süreyya hanımın değişimi tadında yapmış burnumu.. belki bende de hata var evet doğal olsun kalkık olmasın kaydırak gibi olmasın diyip durdum. Merak etme öyle bir yapıcam ki kimse estetikli olduğunu anlamayacak bile demişti dr. Demek bunu kastediyormuş resmen kemiğimi çok az törpülemiş dokunduğumda hala kemerimin varlığını hissediyorum zaten görüntü olarak da belli. Kendisi şuan burnun çok şiş ödemli zamanla gidecek o kemer görüntüsü diyor ama inanmıyorum. En iyisi olsun yapay olmasın kaydırak olmasın diye dünya kadar da para verdim tr’nin en pahalı estetik cerrahlarından biri kendisi ama şimdi büyük ihtimal revizyon gerekicek. Yani şu burnun kemerini törpüleyelim hafif de ucunu kaldıralım demiştim ama kemeri azıcık törpüleyip kalanını olduğu gibi bırakmış. Doğallıktan kastım bu değildi. Herkes çok güzel olmuş estetikli burunlara benzemiyor vs diyor ama ben memnun değilim ucu 1 tık daha kalkık olsaydı belki o kemer görüntüsü olmazdı. Veya kemeri daha fazla törpülemesi gerekiyordu. Nolur bana akıl verin ben bu burnu ne yapayım çok mutsuzum