Eskisi gibi oluyor mu gerçektenBiraz rahat olmak gerek,
Benim 1 seneyi geçti arada bi karıstırıyorum
Hiç eskisi gibi kullanamayacagım sanıyordum
Oluyor canım,Eskisi gibi oluyor mu gerçekten
Başlarda da var mıydı sonradan mı oluştu?Oluyor canım,
Benimki oldu yani gayet yumuşak rahat,
Benim asimetri var tekrar revizyon olacagım.
En basından beri vardı ödemler indikçe dahada belirginleşti,Başlarda da var mıydı sonradan mı oluştu?
İnşallah her şey istediğiniz gibi olurEn basından beri vardı ödemler indikçe dahada belirginleşti,
Hafif kemik cıkıntılarıda var hepsi revizyonla halledilecek inşallah
İnşallah hepimizin istedigi gibi olsunİnşallah her şey istediğiniz gibi olur ❤
Kız sorun karıştırmak falan değil dokununca falan çökecek diye ödüm kopuyor çökmesin de ömür boyu dokunmam o derece korkuyorum çünkü bu 2. Ameliyatım. Diğeri deviasyon ameliyatıydı dışında bir değişiklik olmayacak dedi doktor devlet hastanesinde kbbciye oldum estetik yoktu ama yine de 2. Ayda çöktü sizce korkmakta haksız mıyım bir kez başıma geldi diye korkuyorum sürekli. Bu doktorum da çok kıkırdak alınmış bir şey kalmamış çökebilir bekliycez dedi gel de korkma işte sizin de başınızı şişiriyorum ama burdan başka danışacağım neresi var ki ?Evhamli kız seni :)) ne desek kendine yorucan yok cokme asimetri 1 seneye karistirican mis gibi burun deliklerin benim gibi kucuk degilse ben kasiyorum kasinjnca artik 7.ayda
Sen iki kere dikkat ediceksin oyleyse evet demistin aslinda unutmusum..Burnunu koru siddetli carpmadan vs onun disinda yemek yemek ,gulmek ,sakiz cignemek, cerez yemek hapsurmak ,oksurmek bunlar zarar vermez zaten bu korkuylada yasanmaz illa ki bu surec sonlanacak hata varsacikacak yoksa saglamsacak gunden gune eger cokecekse sen bisey yapmasanda o coker , basimizi sisirmiyosun cnm yeni olanlarin merak ettigi sorular bunlarKız sorun karıştırmak falan değil dokununca falan çökecek diye ödüm kopuyor çökmesin de ömür boyu dokunmam o derece korkuyorum çünkü bu 2. Ameliyatım. Diğeri deviasyon ameliyatıydı dışında bir değişiklik olmayacak dedi doktor devlet hastanesinde kbbciye oldum estetik yoktu ama yine de 2. Ayda çöktü sizce korkmakta haksız mıyım bir kez başıma geldi diye korkuyorum sürekli. Bu doktorum da çok kıkırdak alınmış bir şey kalmamış çökebilir bekliycez dedi gel de korkma işte sizin de başınızı şişiriyorum ama burdan başka danışacağım neresi var ki ?
Çok teşekkür ederim. Yasak değil dediğiniz her şey internette yasak yazıyor haliyle korkuyoruz yani ne yapalımSen iki kere dikkat ediceksin oyleyse evet demistin aslinda unutmusum..Burnunu koru siddetli carpmadan vs onun disinda yemek yemek ,gulmek ,sakiz cignemek, cerez yemek hapsurmak ,oksurmek bunlar zarar vermez zaten bu korkuylada yasanmaz illa ki bu surec sonlanacak hata varsacikacak yoksa saglamsacak gunden gune eger cokecekse sen bisey yapmasanda o coker , basimizi sisirmiyosun cnm yeni olanlarin merak ettigi sorular bunlar
Dimi dimi :) tabiiki korumak lazim burnu o kadar zahmet cektik benim dr um yemek ye ic cigne sorun yok demisti hepsini teyid ederek yaptim ama.bazen prosedurler vardir kuraldir ama bisey olma ihtimali de vardir olmama ihtimalide ama ne kadar takarsak basa geliyor.Çekeriz kuzum sen yaz :))Çok teşekkür ederim. Yasak değil dediğiniz her şey internette yasak yazıyor haliyle korkuyoruz yani ne yapalım6 aycık daha çekin beni sonra başkalarını beraber çekelim
Ameliyathanede çekilen fotoğrafa hiçbir burun benzemiyor zaten. Gerçi benim benzese de bir işe yaramaz. O da eğri ve büyüktü.genel bi şişkinlik var ameliyatta çekilen fotoya hiç benzemiyor bir de benim bi delik az nefes alıyor doktor geçer dedi ama nasıl geçicek
Neden benzemiyor acaba, benim de ameliyathanede çekmiş doktor, ne değişiyor acaba o fotoğraftanAmeliyathanede çekilen fotoğrafa hiçbir burun benzemiyor zaten. Gerçi benim benzese de bir işe yaramaz. O da eğri ve büyüktü.
Merhaba oldnuzmu revizyonu merak ettim sizi?Neden benzemiyor acaba, benim de ameliyathanede çekmiş doktor, ne değişiyor acaba o fotoğraftan
Evet oldum, ben de bekliyorum, ameliyathanede fotoğraf çekildi ama o fotoğraflar gibi olur mu daha sonra burnum bilemiyorumMerhaba oldnuzmu revizyonu merak ettim sizi?
Iyi olur insallah muhakkak bir nevi benziyor ameliyat fotosuna sonunda cokme vs olmazsaEvet oldum, ben de bekliyorum, ameliyathanede fotoğraf çekildi ama o fotoğraflar gibi olur mu daha sonra burnum bilemiyorum