- 3 Ocak 2024
- 16
- 3
-
- Konu Sahibi aysegulinka
İnşallah dediğiniz gibi eski haline gelirGözlerin eski haline gelecek gülüşün de eski haline dönecek. Ben de gülemeyişime uyuz olmustum bir bir bucuk ay sonra benim ödemlerim inmişti gülüşüm mimiklerim kaslarım oynamaya baslamıstı
Canım bugün alçım çıktı benim burnumu gördüm ağlayacaktım resmen cunku dedim ki bu ben değişim15 gün önce burun estetiği oldum. Köpekler gibi pişmanım. Sadece burnum değişir sandım. Tüm ifadem değişti. Gözleri badem gibiydi. Şu an yuvarlak,oval. Bakışlarım değişti. Burnum kemerliydi önceden , kemerini öyle bi oymuş ki dümdüz olmuş suratım. Psikolojim çok bozuldu. Aynı durumu yaşayan var mı. Yemekten içmekten kesildim. Normale döner mi bilmiyorum. Burnu tekrar yükselttikten arkadaşlar var mı. Ya da eski bakışlarına kavuşanEki Görüntüle 3363226 Eki Görüntüle 3363227 Eki Görüntüle 3363224
bugün15 gün önce burun estetiği oldum. Köpekler gibi pişmanım. Sadece burnum değişir sandım. Tüm ifadem değişti. Gözleri badem gibiydi. Şu an yuvarlak,oval. Bakışlarım değişti. Burnum kemerliydi önceden , kemerini öyle bi oymuş ki dümdüz olmuş suratım. Psikolojim çok bozuldu. Aynı durumu yaşayan var mı. Yemekten içmekten kesildim. Normale döner mi bilmiyorum. Burnu tekrar yükselttikten arkadaşlar var mı. Ya da eski bakışlarına kavuşanEki Görüntüle 3363226 Eki Görüntüle 3363227 Eki Görüntüle 3363224
bugün benim de 12. Günümdü alçıdan çıktı ve ben çıktığı gibi ağlamak istedim. Ben değildim çünkü gözlerimdeki anlam gitmişti ama çevremde olan insanlarla konustum hepsi bunun bir iki ay geçeceğini yüzümde şişlik ve ilaçların verdiği etkilerin olduğunu söylediler. Bence sizin de öyle olacak benim de. Ben bir de doktoruma çok güveniyorum eminim yüzüme en iyi yakışanı yaptı sizin de öyledir o yüzden üzülmeyin15 gün önce burun estetiği oldum. Köpekler gibi pişmanım. Sadece burnum değişir sandım. Tüm ifadem değişti. Gözleri badem gibiydi. Şu an yuvarlak,oval. Bakışlarım değişti. Burnum kemerliydi önceden , kemerini öyle bi oymuş ki dümdüz olmuş suratım. Psikolojim çok bozuldu. Aynı durumu yaşayan var mı. Yemekten içmekten kesildim. Normale döner mi bilmiyorum. Burnu tekrar yükselttikten arkadaşlar var mı. Ya da eski bakışlarına kavuşanEki Görüntüle 3363226 Eki Görüntüle 3363227 Eki Görüntüle 3363224
Ilk aylar oyle oluyor. Ben ilk ameliyatimda 1 ay dolmustu foto attigimda burunumu farketmeyjp hamilemisin demislerdi yuzum o kadar odemliydiki:) ama 2 3 ay icinde yuz kendi haline geliyor. Ama su an ki hali bile gayet hoş kafanıza takmaniza gere yok.diye dusunuyor
Teşekkür ederimIlk aylar oyle oluyor. Ben ilk ameliyatimda 1 ay dolmustu foto attigimda burunumu farketmeyjp hamilemisin demislerdi yuzum o kadar odemliydiki:) ama 2 3 ay icinde yuz kendi haline geliyor. Ama su an ki hali bile gayet hoş kafanıza takmaniza gere yok.diye dusunuyorum:)
Ödeme var burnunda harikaa olmus15 gün önce burun estetiği oldum. Köpekler gibi pişmanım. Sadece burnum değişir sandım. Tüm ifadem değişti. Gözleri badem gibiydi. Şu an yuvarlak,oval. Bakışlarım değişti. Burnum kemerliydi önceden , kemerini öyle bi oymuş ki dümdüz olmuş suratım. Psikolojim çok bozuldu. Aynı durumu yaşayan var mı. Yemekten içmekten kesildim. Normale döner mi bilmiyorum. Burnu tekrar yükselttikten arkadaşlar var mı. Ya da eski bakışlarına kavuşanEki Görüntüle 3363226 Eki Görüntüle 3363227 Eki Görüntüle 3363224
Teşekkür ediyorumÖdemde ötürü size farklı geliyor bakışlar zamanla düzeliyor benim de 3 ay oldu daha yeni düzeliyor diyebilirim şimdi de hiç moraliniz bozmayın en az 6 ay bekleyin Burnunuz size yakışmış
İnşallah sonucunuz gönlünüze göre olur . Alçı çıktığındaki görüntü bambaşka oluyormuş zaten.Canım bugün alçım çıktı benim burnumu gördüm ağlayacaktım resmen cunku dedim ki bu ben değişim
bugün
bugün benim de 12. Günümdü alçıdan çıktı ve ben çıktığı gibi ağlamak istedim. Ben değildim çünkü gözlerimdeki anlam gitmişti ama çevremde olan insanlarla konustum hepsi bunun bir iki ay geçeceğini yüzümde şişlik ve ilaçların verdiği etkilerin olduğunu söylediler. Bence sizin de öyle olacak benim de. Ben bir de doktoruma çok güveniyorum eminim yüzüme en iyi yakışanı yaptı sizin de öyledir o yüzden üzülmeyin
Öncelikle geçmiş olsun fotoğrafinizi goremedim acaba kaldırdınız mi15 gün önce burun estetiği oldum. Köpekler gibi pişmanım. Sadece burnum değişir sandım. Tüm ifadem değişti. Gözleri badem gibiydi. Şu an yuvarlak,oval. Bakışlarım değişti. Burnum kemerliydi önceden , kemerini öyle bi oymuş ki dümdüz olmuş suratım. Psikolojim çok bozuldu. Aynı durumu yaşayan var mı. Yemekten içmekten kesildim. Normale döner mi bilmiyorum. Burnu tekrar yükselttikten arkadaşlar var mı. Ya da eski bakışlarına kavuşan
15 gün önce burun estetiği oldum. Köpekler gibi pişmanım. Sadece burnum değişir sandım. Tüm ifadem değişti. Gözleri badem gibiydi. Şu an yuvarlak,oval. Bakışlarım değişti. Burnum kemerliydi önceden , kemerini öyle bi oymuş ki dümdüz olmuş suratım. Psikolojim çok bozuldu. Aynı durumu yaşayan var mı. Yemekten içmekten kesildim. Normale döner mi bilmiyorum. Burnu tekrar yükselttikten arkadaşlar var mı. Ya da eski bakışlarına kavuşa
Merhaba a düzelme oldu mu15 gün önce burun estetiği oldum. Köpekler gibi pişmanım. Sadece burnum değişir sandım. Tüm ifadem değişti. Gözleri badem gibiydi. Şu an yuvarlak,oval. Bakışlarım değişti. Burnum kemerliydi önceden , kemerini öyle bi oymuş ki dümdüz olmuş suratım. Psikolojim çok bozuldu. Aynı durumu yaşayan var mı. Yemekten içmekten kesildim. Normale döner mi bilmiyorum. Burnu tekrar yükselttikten arkadaşlar var mı. Ya da eski bakışlarına kavuşan
fotoğrafınızı göremedim şuan nasılsınız aşışabildinizmi15 gün önce burun estetiği oldum. Köpekler gibi pişmanım. Sadece burnum değişir sandım. Tüm ifadem değişti. Gözleri badem gibiydi. Şu an yuvarlak,oval. Bakışlarım değişti. Burnum kemerliydi önceden , kemerini öyle bi oymuş ki dümdüz olmuş suratım. Psikolojim çok bozuldu. Aynı durumu yaşayan var mı. Yemekten içmekten kesildim. Normale döner mi bilmiyorum. Burnu tekrar yükselttikten arkadaşlar var mı. Ya da eski bakışlarına kavuşan
merhaba sizde bir düzelme oldu mu pekiMerhaba a düzelme oldu musizinle aynı durumdayim
Ben revizyon oldum. Düzeldi iki milim aşağı indimerhaba sizde bir düzelme oldu mu peki
gülüşünüz bakışınız pekiBen revizyon oldum. Düzeldi iki milim aşağı indi
Gülüşüm de düzeldi ama bakışlar eskisi gibi değil kemer gidince degisiyor. Yüzü değiştiren en çok burun ucu şu an yüzüm eski simama daha yakın bazen fark edilmiyor bilegülüşünüz bakışınız peki
sizin burun ucunuz düştü mu dustuyse nr kadar düştü nedense burun ucum düşsün istemiyorum hic ve sizin fotograftaki halinizle ayni su an 16. gunumdeyim bir de vurun Burun ucunuz yumusadi miGülüşüm de düzeldi ama bakışlar eskisi gibi değil kemer gidince degisiyor. Yüzü değiştiren en çok burun ucu şu an yüzüm eski simama daha yakın bazen fark edilmiyor bile