E edaeat Üye Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2020 88 28 27 17 Aralık 2020 Konu Sahibi edaeat #1 Herkese merhaba burun ameliyatından sonra dikişleriniz ne zaman düşmüştü arkadaşlar? Ben ameliyat olalı 23 gün oldu ama hala bir kısmı duruyor
Herkese merhaba burun ameliyatından sonra dikişleriniz ne zaman düşmüştü arkadaşlar? Ben ameliyat olalı 23 gün oldu ama hala bir kısmı duruyor
MissGamzeli TeMMuZdan SoNSuZa Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Aralık 2009 10.762 1.987 37 17 Aralık 2020 Konu Sahibi edaeat #2 benim burun kanatlarımın yanlarında ve iki delik arasındaki o dudak üstü kısımda dikişlerim vardı. 1. hafta kontrolümde doktorum kendisi almıştı.
benim burun kanatlarımın yanlarında ve iki delik arasındaki o dudak üstü kısımda dikişlerim vardı. 1. hafta kontrolümde doktorum kendisi almıştı.
E edaeat Üye Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2020 88 28 27 17 Aralık 2020 Konu Sahibi edaeat #3 MissGamzeli .!.: benim burun kanatlarımın yanlarında ve iki delik arasındaki o dudak üstü kısımda dikişlerim vardı. 1. hafta kontrolümde doktorum kendisi almıştı. Genişletmek için tıkla... Aynen benim de oralarda dikiş ama kendiliğinden düşen dikişlermiş bunlar, bir kısmı gitti ama bir kısmı duruyor hala
MissGamzeli .!.: benim burun kanatlarımın yanlarında ve iki delik arasındaki o dudak üstü kısımda dikişlerim vardı. 1. hafta kontrolümde doktorum kendisi almıştı. Genişletmek için tıkla... Aynen benim de oralarda dikiş ama kendiliğinden düşen dikişlermiş bunlar, bir kısmı gitti ama bir kısmı duruyor hala
M Mavis Deniz Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2019 1.513 454 17 Aralık 2020 Konu Sahibi edaeat #4 edaeat .!.: Herkese merhaba burun ameliyatından sonra dikişleriniz ne zaman düşmüştü arkadaşlar? Ben ameliyat olalı 23 gün oldu ama hala bir kısmı duruyor Genişletmek için tıkla... Merhaba memnun musunuz acaba, dr unuz kimdi?
edaeat .!.: Herkese merhaba burun ameliyatından sonra dikişleriniz ne zaman düşmüştü arkadaşlar? Ben ameliyat olalı 23 gün oldu ama hala bir kısmı duruyor Genişletmek için tıkla... Merhaba memnun musunuz acaba, dr unuz kimdi?