Kızlar merhaba. Birkaç sayfa geriye gittim göremedim. Bu konuda açılmış bir başlık var mı bilemiyorum. Burun estetiği ameliyatı sonrası doktorlarınız cinsel birlikteliği kaçıncı haftadan sonra uygun gördü. Sanırım kafa içi kan basıncının belli bir süre boyunca yükselmemesi gerekmekte. Ameliyat olmuş arkadaşlardan cevapları bekliyorum.
Kızlar merhaba. Birkaç sayfa geriye gittim göremedim. Bu konuda açılmış bir başlık var mı bilemiyorum. Burun estetiği ameliyatı sonrası doktorlarınız cinsel birlikteliği kaçıncı haftadan sonra uygun gördü. Sanırım kafa içi kan basıncının belli bir süre boyunca yükselmemesi gerekmekte. Ameliyat olmuş arkadaşlardan cevapları bekliyorum.
ilk 2 hafta olmaması daha uygun. Atelle bantla ile zor olur. ateller ve bant çıktıktan sonra bir sakınca yok. :) sonuçta duşta alabiliyorsun..
Burun tıkanık olacağı için biraz zorlanabilirsin. Birde darbe almaman açısından dikkat etmen gerekir.Yani biraz soft olmak lazım :)
gami allah iyiliğini versin soft olmak :)
yani daha açık başka bir dille anlatamadım ki :)
en iyi doktor hangısıdır??
Evet pek ilgi gören bir konu olmadı nedense. Bence burun ameliyatı sonrası bakım açısından önemli bir konu. 2-3 hafta diyosunuz demek kızlar, tamam o zaman soft olmaya çalışırız biz de :))
soft ve relaks :)
Konu ile ilgili daha tecrübeli bilgi verecek arkadaş varsa bilgi verirse seviniriz :)
alemsiniz kızlar yaa :)
ilk 10 gün zaten odak merkezin burnun. başka birşey düşünmüyor bile insan.. 2 hafta iyidir. burunu kollamak yeterli :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?