uzakdiyarlardan8 Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2022 339 113 28 21 Kasım 2022 Konu Sahibi rumiomi #21 Ozlm01 .!.: Şu an burnunuzun kalkıklığı nasıl? Ameliyat olalı 5 gün oldu kalkık geliyor. Kapalı ameliyat oldum. Çok mutsuzum. Zamanı geri almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... merhaba şu anki durumunuz nasıl? benimde 5.gün ve domuz gibi kalkık
Ozlm01 .!.: Şu an burnunuzun kalkıklığı nasıl? Ameliyat olalı 5 gün oldu kalkık geliyor. Kapalı ameliyat oldum. Çok mutsuzum. Zamanı geri almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... merhaba şu anki durumunuz nasıl? benimde 5.gün ve domuz gibi kalkık
uzakdiyarlardan8 Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2022 339 113 28 21 Kasım 2022 Konu Sahibi rumiomi #22 Mutlulukgunlugu .!.: Ben de 5.günümde hala tamponluyum. Burnumun altındaki bantı çıkarınca ben de ağlamaklı oldum . Bu neee aynı domuz burnu gibi deyip duruyorum . Morluğum yok ama Yanaklarım çok şiş. Düzelecek inşallah Genişletmek için tıkla... merhaba, düzeldi mi
Mutlulukgunlugu .!.: Ben de 5.günümde hala tamponluyum. Burnumun altındaki bantı çıkarınca ben de ağlamaklı oldum . Bu neee aynı domuz burnu gibi deyip duruyorum . Morluğum yok ama Yanaklarım çok şiş. Düzelecek inşallah Genişletmek için tıkla... merhaba, düzeldi mi