- 23 Eylül 2020
- 47
- 37
Selamlar ben beş gün önce burun ameliyatı oldum. Öncelikle burnumda sol kemikte büyüme eğrilik ve kalınlık vardı yani burnumun iç kemiği zigzag şeklinde kavisliydi bu nefes alma ve soğuk algınlığı gibi hastalıklarda zor iyileşme sorunu yaratıyordu. Dış görünümünde ise içerdeki sorunlar pek belli değildi burun sırtımda çok hafif bir kemer vardı burun ucum ise ne düşük ne kalkık normal sadece uç kısmı birazcık tombul sayılırdı. Ameliyatımı ankarada bir kbb profesörü yaptı bana çok güven verdi ameliyat öncesinde. Burnumun iç kısımdaki sorunları giderilecek burun sırtı kaydırak gibi kavisli olmayacak burun ucum çok hafif daraltılacak ve çok hafif milimetrik kaldırılacaktı. Ameliyattan çıktığımda çok şişliklerim olmadı ilk başta ama ilk günün gecesinde burnumun altındaki gazlı bez değiştirileceği zaman burnumu gördüm ve şok oldum resmen domuz burnu gibi ucu yukarıdaydı ertesi gün doktoruma sordum şimdilik öyle olması normal sonradan düzelecek dedi ama içim rahat değil. 4. gün yani dün tamponlarım ve burun ucundaki askı çıktı bugün baktım hala kalkık tabi ki şişlikler de var ama doktoruma göre herşey mükemmel gidiyor moral olarak kötüyüm daha önce tecrübesi olanlar var mı en istemediğim şey domuz burnu gibi havada ve hey bakın ben estetik oldum diye bağıran bir burun acaba iner mi ne zaman iner? Siz hiç böyle bir durum yaşadınız mı?