• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği sonrası burun tıkanıklığı.

huriye4444

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
1
0
36
Malatya
Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce semptorinoplasti ameliyatı oldum burun kanallarim eğri idi nefes almakta zorlanıyordum hem kanalları duzelttirdim hemde biraz şekil verildi...fakat ameliyat olalı 16 gün olmasına rağmen sol tarafım tıkalı bazen açılıyor sağ taraf devamlı açık serum fizyolojik kullanıyorum fakat biraz rahatlatıyor sonra sol tarafım tekrar tıkanıyor bu normal mi sizce.

Merhaba normal telaş etme ilk 3 ay benimde burun içi şişleri yüzünden bi bir burun deliğim bi diğeri kapanıp durmuştu sonra düzeldi şimdi estetik açıdan kötü olsada :63:nefesim iyi elhamdülillah

39.günüm bazen müthiş nefes alıyorum, bazen tek taraflı tıkanıklıklar yaşıyorum. İçi kuruyor, nemli tutunca ve kulak çöpünü okyanus suyuyla ıslatıp temizleyince daha rahat ediyorum

Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce semptorinoplasti ameliyatı oldum burun kanallarim eğri idi nefes almakta zorlanıyordum hem kanalları duzelttirdim hemde biraz şekil verildi...fakat ameliyat olalı 16 gün olmasına rağmen sol tarafım tıkalı bazen açılıyor sağ taraf devamlı açık serum fizyolojik kullanıyorum fakat biraz rahatlatıyor sonra sol tarafım tekrar tıkanıyor bu normal mi sizce.
Çok normal su an mukozalarda odemler var ve bunlar bazi zamanlar azalacak ama bir yila kadar oncesine gore daha kolay odem tutabileceği için şişip tıkanıklık yapabilir. Sen uyurken düz yatmaya çalış ve izotinik serum fizyolojik ile nemli tutmaya çalış burun içini.

1 yıl olacak sabah uyandığımda ve gece uyuduğumda genellikle bir taraf tıkanıyor ama gün içinde çok sıkıntı olmuyor

Back