Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar merhaba burun estetiği sonrası bir burun deliğime pıhtılı sumuksu kan oturdu ne kadar temizlesem de çözüleceği yok ne tavsiye edersiniz, aman cımbız falan demeyin denedim ama çok tehlikeliymiş enfeksiyon kapabilirmisiz korkudan bi cahillik yaptım mlsf
Ben cımbızla pıhtıları çekmeye çalıştım baya da bi açıldı zaten dün gece yaptım sadece açıkçası korkuyorum enfeksiyon kaptı mı diye şimdi her yarım saatte bir deniz suyu sıkıyorum
Ben de yukardaki yazar gibi söyleyecektim. Burnunuzu ancak okyanus spreyi gibi hekiminizin vereceği şeylerle temizleyin. Başka şeylerle müdahale etmeyin. Çok fazla da dokunmayın dediğiniz gibi enfeksiyon olmasın. Kontrole gittiğinizde doktorunuz temizleyecektir. Temizlemese bile siz belirtin
Ben de yukardaki yazar gibi söyleyecektim. Burnunuzu ancak okyanus spreyi gibi hekiminizin vereceği şeylerle temizleyin. Başka şeylerle müdahale etmeyin. Çok fazla da dokunmayın dediğiniz gibi enfeksiyon olmasın. Kontrole gittiğinizde doktorunuz temizleyecektir. Temizlemese bile siz belirtin