Burun estetiği sonrası burun kanatlarindaki asimetri

ayoss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2022
9
2
1
36
Arkadaşlar ameliyatım birinci ayindayim sol tarafım daha fazla şişti ve sol burun kanadım daha aşağıda duruyor
.böyle bir durumla karşılaşıp düzelen varmı tecrübelerinizi paylasirmisiniz

Arkadaşlar ameliyatım birinci ayindayim sol tarafım daha fazla şişti ve sol burun kanadım daha aşağıda duruyor
Evet ödem asimetrik olabiliyor, bir taraf daha çok şişebiliyor. Ama bu %100 ödem asimetrisidir demek değil. Bekleyip görmeniz lazım.

Ben de aynı durumdayim ustelik doktor kanatları desteklemek için kıkırdak koymuş o kıkırdak mi odemmi emin bile değilim bide ucu çok kalkık pislojom bozuldu resmen

Ödem aşağı çekiyor bildiğim kadarıyla. O yüzden evet ödem asimetrisi olabilir.

Ama değilse bile doktordan rica ederseniz 10 dakikalık küçük bir operasyonla kendi kliniğinde düzeltir lokal anestezi ile. Kafaya takılacak bir şey değil bence.

Ödem aşağı çekiyor bildiğim kadarıyla. O yüzden evet ödem asimetrisi olabilir.

Ama değilse bile doktordan rica ederseniz 10 dakikalık küçük bir operasyonla kendi kliniğinde düzeltir lokal anestezi ile. Kafaya takılacak bir şey değil bence.
İkinci ayımı doldurdum hala var asimetri kanatlarda masaj yapıyorum ama sol burun deliği ucundan doku almış galiba doktorum kalın deriliydim ve burun ucum büyüktü.o dikiş hala erimedi ve sadece orası kaldı.tek umudum oradan kaynaklı bir düşüklük olmasi.sag tarafimda biraz iner umarım çünkü burun içi görünüyor yandan.boyle olupta düzelen varmiki

İkinci ayımı doldurdum hala var asimetri kanatlarda masaj yapıyorum ama sol burun deliği ucundan doku almış galiba doktorum kalın deriliydim ve burun ucum büyüktü.o dikiş hala erimedi ve sadece orası kaldı.tek umudum oradan kaynaklı bir düşüklük olmasi.sag tarafimda biraz iner umarım çünkü burun içi görünüyor yandan.boyle olupta düzelen varmiki
Sanmam duzelecegini

Bilmiyorum ama beklemekten bsşka çare yok.

Bugün hatırladım ameliyatta yukarida duran burun kanadinin ortasında iki tane tek iplik dikiş vardı.suan burnuma dikkatli baktığımda yukarı kıvrılma o dikişlerin izlerini olduğu yerde.acaba islemmi yapildida dikiş atıldığı yoksa bı yanlislik olabilirmi sizce

Ben de yeni ameliyat olan biriyim. Kendi doktoruma ben de sonradan asimetri olur mu diye sorduğumda hemen anlaşılmaz bir kaç ay beklememiz lazım demişti.

Back
X