Bu durumu doktorunuz ile görüştünüz mü ben görüşeceğim yakında ne diyecek merak ediyorumBence pek bir fark yok. Sadece ameliyat anında çekilen fotoğraftaki burnunuz biraz inmiş, yerine oturmuş. Benimde burnum ameliyattan bu yana çok değişti. Asla ilk hali gibi kalmadı. Ben de sizin gibi ilk halini daha çok beğeniyordum…
Bana ucu daha farkli geliyor daha sivri bir bitis varken daha yuvarlak hale gelmis gibi sankiMasada da top gibi zaten...Masada çekilen fotoğraf gerçek sonuç değildir. Burun oturmuş, bana kalırsa biraz fazla küçültülmüş. Deri kendini salmış aşağı dogru
Yorum için teşekkür ederim bilemedim bana iki yandan bile farklı gorunuyor nedenseMasadaki fotoğraf gerçek olmuyor genelde maalesef o yüzden hiç bakmadım. Birinci ay ile birinci yıl sonucu arada pek fark yok bence gayet güzel.
Gerçek olmuyordan kastınız yani oynanmış bir fotoğraf mi ?Masadaki fotoğraf gerçek olmuyor genelde maalesef o yüzden hiç bakmadım. Birinci ay ile birinci yıl sonucu arada pek fark yok bence gayet güzel.
Evet doktorların çoğu oynuyor fotoğraflarla ve kendileri de kabul ediyorlar. Açıkçası ben doktorumu seçerken özellikle buna dikkat ettim yani sürekli ameliyat masasından fotoğraf paylaşanları eledim.Gerçek olmuyordan kastınız yani oynanmış bir fotoğraf mi ?
Anladım çok teşekkür ederim cevabınız için bunu bilmiyordum.Evet doktorların çoğu oynuyor fotoğraflarla ve kendileri de kabul ediyorlar. Açıkçası ben doktorumu seçerken özellikle buna dikkat ettim yani sürekli ameliyat masasından fotoğraf paylaşanları eledim.
Merhaba burada yeniyimEvet arkadaşlar selamlar. Öncelikle ben bundan yaklaşık 1.5 sene önce estetik ve solunum şikayetim dolayısıyla operasyon geçirdim. Burnum ameliyat sonrası cekilen görsellere bakınca tam istediğim gibi görünüyordu, doktorumun çektiği fotolar tam istediğim burundu. Fakat süreç ilerledikçe kontrollerime gittiğim zaman çekilen fotolarda da net bir şekilde görünüyor, burnum aynı kalmamıştı. İlk olarak kalkık görüntüsü değişmişti. İkinci olarak ise ucu daha sivri ve kavisli iken top gibi olmuştu. Doktorum burnumda hala ödem olduğunu söyledi ama 1.5 sene olmuş. Bu saatten sonra değişir mi bilmem sizler de böyle değişimler yaşadınız mı? Ayrıca iki ayrı yandan görüntü ekleyeceğim farklı duruyor kesinlikle. İlk iki foto ameliyat sonrası, sonraki 1. Ay ve en sonuncu 1 Yıllik görüntü. Burnunuz ameliyattan sonra ilk olduğu gibi mi kaldı yoksa büyük ölçüde değişti mi?
Merhaba, fotoğraflarınızı göremedim ama şunu söyleyebilirim burun oturdukça o kalkıklığı gidiyor. Burun düşüyor diyemem ama düzleşiyor bana göre. Benim de 4.ayım ve ilk aylarda kalkıktı gayet fakat şimdi dümdüz. Bir de ödem henüz burun ucumda olduğu için kaynaklanan bir durum bu. Canınızı sıkmayın. :)Evet arkadaşlar selamlar. Öncelikle ben bundan yaklaşık 1.5 sene önce estetik ve solunum şikayetim dolayısıyla operasyon geçirdim. Burnum ameliyat sonrası cekilen görsellere bakınca tam istediğim gibi görünüyordu, doktorumun çektiği fotolar tam istediğim burundu. Fakat süreç ilerledikçe kontrollerime gittiğim zaman çekilen fotolarda da net bir şekilde görünüyor, burnum aynı kalmamıştı. İlk olarak kalkık görüntüsü değişmişti. İkinci olarak ise ucu daha sivri ve kavisli iken top gibi olmuştu. Doktorum burnumda hala ödem olduğunu söyledi ama 1.5 sene olmuş. Bu saatten sonra değişir mi bilmem sizler de böyle değişimler yaşadınız mı? Ayrıca iki ayrı yandan görüntü ekleyeceğim farklı duruyor kesinlikle. İlk iki foto ameliyat sonrası, sonraki 1. Ay ve en sonuncu 1 Yıllik görüntü. Burnunuz ameliyattan sonra ilk olduğu gibi mi kaldı yoksa büyük ölçüde değişti mi?