İki ay sonra bende olacağım çok fazla doktorla görüştüm son kararımi bir doktorla daha görüşüp vereceğim istediğiniz görüntüyü alamamana çok üzüldüm sonuçta bir beklenti için ameliyat oluyoruz umarım ödem geçince daha belirgin değişikler olur şuanda kötü gorunuyor sayılmaz ama doktorla en baştan ne kadar değişeceğini nasıl görüneceğini netleştirmek çok önemli galibaMerhaba 2 hafta önce burun estetiği oldum kalın kemerli ve düşük burundu biraz aceleye getirdim ve doktoru çok araştırmadan oldum açıkçası çok bilgi vermedi işte düşük burun yüzüne göre uzun ve kalın dedi biraz düzeltilir dedi kalınlık ve uzunluğu. 7. Günde burnum açıldığında ağlıycaktım aşırı kalın bir burun burun ucu çok geniş ve hala öyle doktor daha ödemli dedi ama ne kadar incelir ki sonuçta. Bir çok ünlü doktorun paylaştığı atel çıktıktan sonra ki videolarda bakıyorum gayet de incelikleri şekilleri belli oluyor. İnternette bir doktorun videosunu izledim Ameliyat fotoğrafında burun ucuna gelirken ufak bir kalkıklık tarzı geçiş olmazsa ucu kalın bir burun olur dedi ve benim ameliyat fotoğrafımda da yok. Aklımdan çıkmıyor çok üzülüyorum böyle geniş gördükçe. Eki Görüntüle 3500065 Eki Görüntüle 3500066
Derinin inceliği, kalınlığı çok önemli doktorun en başta onu demesi gerekiyor.İki ay sonra bende olacağım çok fazla doktorla görüştüm son kararımi bir doktorla daha görüşüp vereceğim istediğiniz görüntüyü alamamana çok üzüldüm sonuçta bir beklenti için ameliyat oluyoruz umarım ödem geçince daha belirgin değişikler olur şuanda kötü gorunuyor sayılmaz ama doktorla en baştan ne kadar değişeceğini nasıl görüneceğini netleştirmek çok önemli galiba
Teşekkür ederim, doktorum sadece yandan ameliyat fotoğrafını paylaştı o yüzden önden nasıl olacak hiç düşünemiyorum.Gecmis olsun öncelikle,bahsettigin sekilde burun ucu hafif kalkık geçiş ince derili burunlarda olabilir.Kalın derili burunda maalesef o sekil saglanmıyor.Burnuna gelirsek 7.gün icin asla kötü bir burun denemez.Suan gercekten çok ödemli.Ödemler indikten sonra göreceğin görüntü ameliyat sonrasında ilk cekilenler gibi olacak.
Evet gerçekten çok önemliymiş ve ameliyat sonrası beklenti daha çok artıyormuş. Ameliyattan önce kemeri gitsin düşük durmasın tamam diye düşünürken ameliyat sonrası zorluklarını yaşadıktan sonra olmuşken keşke daha ince olsaydı daha kalkık olsaydı tarzı düşünmeye başladım. Özellikle instagramda bir sürü yeni yapılan burunları inceledikten sonra karşılaştırma yapmak üzüyor.İki ay sonra bende olacağım çok fazla doktorla görüştüm son kararımi bir doktorla daha görüşüp vereceğim istediğiniz görüntüyü alamamana çok üzüldüm sonuçta bir beklenti için ameliyat oluyoruz umarım ödem geçince daha belirgin değişikler olur şuanda kötü gorunuyor sayılmaz ama doktorla en baştan ne kadar değişeceğini nasıl görüneceğini netleştirmek çok önemli galiba
Evet, bu konuda hiç yorum yapmadı.Derinin inceliği, kalınlığı çok önemli doktorun en başta onu demesi gerekiyor.
Geçmiş olsun öncelikle çok erken dönem. Cildi baya kalın olan zor süreçler geçirmiş biri olarak söyleyebilirim ki . Çok kibar bir burun olmayacak. Ama doktorun kortizon yapabilir bu da burnunu küçültüyor. Ama ilk 4 ay zaten ödemsin benim ilk 4 ayıma kıyasla yine iyisinMerhaba 2 hafta önce burun estetiği oldum kalın kemerli ve düşük burundu biraz aceleye getirdim ve doktoru çok araştırmadan oldum açıkçası çok bilgi vermedi işte düşük burun yüzüne göre uzun ve kalın dedi biraz düzeltilir dedi kalınlık ve uzunluğu. 7. Günde burnum açıldığında ağlıycaktım aşırı kalın bir burun burun ucu çok geniş ve hala öyle doktor daha ödemli dedi ama ne kadar incelir ki sonuçta. Bir çok ünlü doktorun paylaştığı atel çıktıktan sonra ki videolarda bakıyorum gayet de incelikleri şekilleri belli oluyor. İnternette bir doktorun videosunu izledim Ameliyat fotoğrafında burun ucuna gelirken ufak bir kalkıklık tarzı geçiş olmazsa ucu kalın bir burun olur dedi ve benim ameliyat fotoğrafımda da yok. Aklımdan çıkmıyor çok üzülüyorum böyle geniş gördükçe. Eki Görüntüle 3500065 Eki Görüntüle 3500066