How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Burun estetiği sonrası burnum çok küçük oldu

serapalinbeliray

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2022
34
2
6
22
Arkadaşlar burnumdan fazla kemer almış bu yüzden çok kısalmış burnum vunun bir çözümü yok mu yoksa hayatım boyunca nokta bir burunla mı yaşayacağım aynı şeyleri yaşayıp düzelen var mi?

Doktorunuzla operasyon öncesi belirlemediniz mi görselini?
belki önceden kemerli diye şu an çok küçük geliyordur
görsel atabiliyorsanız bakalım

Arkadaşlar burnumdan fazla kemer almış bu yüzden çok kısalmış burnum vunun bir çözümü yok mu yoksa hayatım boyunca nokta bir burunla mı yaşayacağım aynı şeyleri yaşayıp düzelen var mi?

Burun estetiğinizin üzerinden sadece 1,5 ay geçmiş. Bu aynı soruyu sorduğunuz 8.konunuz. Tüm fotoğraflarınızı bu son konunuzda paylaşın ki , bilenler ona göre yorum yapsınlar.

Diğer konularında farklı görseller mevcut.
Yo gayet normal bi burun işte
Kendimi öldürmek istiyorum falan yazmış
Bende 4 yıl olcak ameliyat olalı
Burnumun sağ tarafında hafif çökme yaşandı doktor ek bi operasyonla düzeltelim dedi yok bi daha çekemem o zahmeti dedim nefes almamda sorun yaşamadığım için de kurcalamadım daha fazla
Böyle şeyleri kafaya çok takmak enteresan hiçbirimiz missworlde katılmcaz sonuçta

Yo gayet normal bi burun işte
Kendimi öldürmek istiyorum falan yazmış
Bende 4 yıl olcak ameliyat olalı
Burnumun sağ tarafında hafif çökme yaşandı doktor ek bi operasyonla düzeltelim dedi yok bi daha çekemem o zahmeti dedim nefes almamda sorun yaşamadığım için de kurcalamadım daha fazla
Böyle şeyleri kafaya çok takmak enteresan hiçbirimiz missworlde katılmcaz sonuçta

Farklı açıdan çekilmiş fotoğraflar konu sahibinin aklını karıştırıyor. Halbuki , tek konuda öncesi sonrası yaparak fotoğraflarını sıralasa , hem değişimi net olarak görecek hem de sizler gibi tecrübeli üyelerden sağlıklı yorumlar alabilecek.

İntihar düşüncesi besliyorsunuz ve aynı konu için 8 soru açmışsınız, sorun belki burnunuzda değildir. Bazı insanlar fiziki değişimlere alışamayabilirler. Sizce de psikolojik destek almanız gerekmiyor mu ?

Burun estetiğinizin üzerinden sadece 1,5 ay geçmiş. Bu aynı soruyu sorduğunuz 8.konunuz. Tüm fotoğraflarınızı bu son konunuzda paylaşın ki , bilenler ona göre yorum yapsınlar.
Aynı durumu yaşayan birileri arıyorum sadece yüzüme göre o kadar küçük ki gerçekten alışabilecek gibi gelmiyor

İntihar düşüncesi besliyorsunuz ve aynı konu için 8 soru açmışsınız, sorun belki burnunuzda değildir. Bazı insanlar fiziki değişimlere alışamayabilirler. Sizce de psikolojik destek almanız gerekmiyor mu ?
8 konu açmamın nedeni her türlü sıkıntılı olması hem kemerini tüm almış hemde kanatları küçültmüş yüzüme göre cidden bi desteğe ihtiyacım var sanırım

Back