• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği sonrası burnum çok kalkık oldu

minikpanda4533

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Burnum domuz burnu gibi mi duruyor? Daha ameliyatımın 14. Günü ama burnum çok kalkık duruyor.

Merak etme iner.
Valla ben böyle beğendim.
Bende revizyon için doktor araştırıyorum.
Doktorun kim acaba?

Iner biraz daha, yaslandikca daha da iner bence guzel olmus

Burnum domuz burnu gibi mi duruyor? Daha ameliyatımın 14. Günü ama burnum çok kalkık duruyor.
Bende aynı dertten muzdaribim 1,5 hafta oldu çok kalkık duruyor burun deliklerim karşıdan görünüyor ve bu beni aşırı rahatsız ediyor sizin ki nasıl resim atabilirmisiniz

Sizin burnunuzda herhangi bir düşme oldu mu ben doktora sorduğumda benim istediğimden bir tık daha kalkık yaptığını söyledi zamanla düşme payını düşünerek dışarı çıkmak dahi istemiyorum aşırı kalkık geliyor hiç alışamadım :(

Sizin burnunuzda herhangi bir düşme oldu mu ben doktora sorduğumda benim istediğimden bir tık daha kalkık yaptığını söyledi zamanla düşme payını düşünerek dışarı çıkmak dahi istemiyorum aşırı kalkık geliyor hiç alışamadım :KK43:
ne kadar oldu ameliyat olalı benimde ilk etapta aşırı kalkık duruyordu şimdi azda olsa inme mevcut

Tam oturması birkaç ayı bulabiliyor. Ben 6 sene önce yaptırdım, yaklaşık 3-4 ay daha şiş ve kalkıktı sonra git gide şekli oturdu gibi. bir süre sincap gibiydi suratım. hatta bazen keşke kalkıklığı o zamanki gibi kalsaydı diyorum, gözüme şuan fazla düz geliyor :D Zaten 6 aydan önce de revizyon olmadığı için her türlü sabırlı olmak gerekiyor.

Tam oturması birkaç ayı bulabiliyor. Ben 6 sene önce yaptırdım, yaklaşık 3-4 ay daha şiş ve kalkıktı sonra git gide şekli oturdu gibi. bir süre sincap gibiydi suratım. hatta bazen keşke kalkıklığı o zamanki gibi kalsaydı diyorum, gözüme şuan fazla düz geliyor :KK70: Zaten 6 aydan önce de revizyon olmadığı için her türlü sabırlı olmak gerekiyor.
Umarım daha doğal görünmeye başlar en kısa zamanda kendimi tanıyamıyorum🤦🏼‍♀️

2 hafta olacak fakat aynı ilk günkü gibi
2 hafta çok yeni çok sabırlı olmalısın şekil çok değişmiyor ama şişlikler indikçe aşağı doğru inme oluyor yüze uyum sağlamaya başlıyor sonradan takılmış gibi duruyor ilk başlarda

Umarım daha doğal görünmeye başlar en kısa zamanda kendimi tanıyamıyorum🤦🏼‍♀️
2 hafta çok erken benim 2 hafta önceki haliyle şuan ki hali arasında dağ kadar fark var henüz 36. Günüm gittikçe dogallasiyor korkma

Back
X