• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği sonrası burnum çok kalkık oldu

Merak etme iner.
Valla ben böyle beğendim.
Bende revizyon için doktor araştırıyorum.
Doktorun kim acaba?

Sizin burnunuzda herhangi bir düşme oldu mu ben doktora sorduğumda benim istediğimden bir tık daha kalkık yaptığını söyledi zamanla düşme payını düşünerek dışarı çıkmak dahi istemiyorum aşırı kalkık geliyor hiç alışamadım :(

Sizin burnunuzda herhangi bir düşme oldu mu ben doktora sorduğumda benim istediğimden bir tık daha kalkık yaptığını söyledi zamanla düşme payını düşünerek dışarı çıkmak dahi istemiyorum aşırı kalkık geliyor hiç alışamadım :KK43:
ne kadar oldu ameliyat olalı benimde ilk etapta aşırı kalkık duruyordu şimdi azda olsa inme mevcut

Tam oturması birkaç ayı bulabiliyor. Ben 6 sene önce yaptırdım, yaklaşık 3-4 ay daha şiş ve kalkıktı sonra git gide şekli oturdu gibi. bir süre sincap gibiydi suratım. hatta bazen keşke kalkıklığı o zamanki gibi kalsaydı diyorum, gözüme şuan fazla düz geliyor :D Zaten 6 aydan önce de revizyon olmadığı için her türlü sabırlı olmak gerekiyor.

Tam oturması birkaç ayı bulabiliyor. Ben 6 sene önce yaptırdım, yaklaşık 3-4 ay daha şiş ve kalkıktı sonra git gide şekli oturdu gibi. bir süre sincap gibiydi suratım. hatta bazen keşke kalkıklığı o zamanki gibi kalsaydı diyorum, gözüme şuan fazla düz geliyor :KK70: Zaten 6 aydan önce de revizyon olmadığı için her türlü sabırlı olmak gerekiyor.
Umarım daha doğal görünmeye başlar en kısa zamanda kendimi tanıyamıyorum🤦🏼‍♀️

Back