- 25 Mart 2022
- 4
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi minikpanda4533
Burnum domuz burnu gibi mi duruyor? Daha ameliyatımın 14. Günü ama burnum çok kalkık duruyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merak etme iner.
Valla ben böyle beğendim.
Bende revizyon için doktor araştırıyorum.
Doktorun kim acaba?
Teşekkür ederimIner biraz daha, yaslandikca daha da iner bence guzel olmus
Benimde 16. Günüm benim burnumda çok kalkık oldu umarım düşer fotoğraf göremedim ama özelden atabilir misinizBurnum domuz burnu gibi mi duruyor? Daha ameliyatımın 14. Günü ama burnum çok kalkık duruyor.
Bende aynı dertten muzdaribim 1,5 hafta oldu çok kalkık duruyor burun deliklerim karşıdan görünüyor ve bu beni aşırı rahatsız ediyor sizin ki nasıl resim atabilirmisinizBurnum domuz burnu gibi mi duruyor? Daha ameliyatımın 14. Günü ama burnum çok kalkık duruyor.
Benimde 16. Günüm benim burnumda çok kalkık oldu umarım düşer fotoğraf göremedim ama özelden atabilir misiniz
ne kadar oldu ameliyat olalı benimde ilk etapta aşırı kalkık duruyordu şimdi azda olsa inme mevcutSizin burnunuzda herhangi bir düşme oldu mu ben doktora sorduğumda benim istediğimden bir tık daha kalkık yaptığını söyledi zamanla düşme payını düşünerek dışarı çıkmak dahi istemiyorum aşırı kalkık geliyor hiç alışamadım
2 hafta olacak fakat aynı ilk günkü gibine kadar oldu ameliyat olalı benimde ilk etapta aşırı kalkık duruyordu şimdi azda olsa inme mevcut
Umarım daha doğal görünmeye başlar en kısa zamanda kendimi tanıyamıyorumTam oturması birkaç ayı bulabiliyor. Ben 6 sene önce yaptırdım, yaklaşık 3-4 ay daha şiş ve kalkıktı sonra git gide şekli oturdu gibi. bir süre sincap gibiydi suratım. hatta bazen keşke kalkıklığı o zamanki gibi kalsaydı diyorum, gözüme şuan fazla düz geliyor Zaten 6 aydan önce de revizyon olmadığı için her türlü sabırlı olmak gerekiyor.
2 hafta çok yeni çok sabırlı olmalısın şekil çok değişmiyor ama şişlikler indikçe aşağı doğru inme oluyor yüze uyum sağlamaya başlıyor sonradan takılmış gibi duruyor ilk başlarda2 hafta olacak fakat aynı ilk günkü gibi
2 hafta çok erken benim 2 hafta önceki haliyle şuan ki hali arasında dağ kadar fark var henüz 36. Günüm gittikçe dogallasiyor korkmaUmarım daha doğal görünmeye başlar en kısa zamanda kendimi tanıyamıyorum