Burun estetiği sonrası 'Ben' ve zorlu sürecim

Evet duzeldı dun kontrollerim vardı o burnumdakı his gectı yamukluk ta yok cok mutluyum

cok guzel bi yazi olmus.benim de 12.gunum ama onden ince olan burnum su an cok kalin duzelir mi acaba bu yani yandan guzel onden cok kalin sag taraf da sis

cok guzel bi yazi olmus.benim de 12.gunum ama onden ince olan burnum su an cok kalin duzelir mi acaba bu yani yandan guzel onden cok kalin sag taraf da sis
Melek bu kalinlik olayinin bende farkindayim ve tum ama tum nerdeyse tum operasyonlarda ayni muhabbet var yandan iyi ustten ve onden kalin acaba diyorum var olan kikirdaklarla burun sirtinami ekleme yapiyorlar ciddi kalin gozukuyor burunlar dolma.gibi

duzelmez mi ki boyle mi kalcaz ya gozum alismiyor onden kotu (((

merhaba burnunuzu çok beğendim hangi doktora ameliyat oldunuz ..

Ya şu burnun önden genıs olmasına bende cok taktım burnum yandan güzrl ucu güzel ama kemer olan kısmı yanlara doğru sankı daha genıs halbukı burnum cok ınceydı acaba duzrlıyormu ya dr madaj verdı tamam masaj ıle ödemlerıdr hıssedıyorum lıkır lıkır ama sankı cogu kısmı kemık ve öyle genıs kalıcak inş kalmaz bu benı cok üzüyor

çok geçmiş olsun.. inşallah düzelir.. ne zaman oldunuz ameliyatınızı

İlk foto ameliyat sonrası bandaj çıktıktan sonra mı ikincisi bir ay sonrası mı

Merhaba. Üzerinden epey zaman geçmiş burnunuzun. Benim burnumda size benziyor. Yeni halini atabilir misiniz. Düşeceğine kendimi inandıramıyorum bir türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…