Burun estetiği sonrası ameliyat fotoğrafımdan farklı

doga000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2024
4
0
22
Ben 1 ay önce Rinoplasti ameliyatı oldum. Ancak ameliyattaki fotoğrafımda burun ucım şuanki kadar top gibi değil . Ameliyat fotoğrafım ve şuanki burnum çok farklı. Amrliyat olan arkadaşlrım kavisin zamanla belli olacağını tamamen ödem olduğunu daha çok erken olduğunu söylüyorlar ama endişeliyim . Acaba ödemler gittikten sonra ameliyat masasındaki burnum olut mu? O halini çok çok beğendim ama şuan ameliyat olduğum belli bile olmuyor . Tecrübeli arkadaşlar yorumlarsa sevinirim. Burnum küçülecek mi? Ameliyat ve şimdiki fotoğraflarımı ekledim

Eklentiler

• IMG_8056.jpeg
    IMG_8056.jpeg
    88,1 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_8054.png
    IMG_8054.png
    564 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_7534.png
    IMG_7534.png
    316,2 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_6514.png
    IMG_6514.png
    401 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_8129.png
    IMG_8129.png
    300,8 KB · Görüntüleme: 83
Bak abartmıyorum burnun çok güzel olmuş ve 1inci aydasin bak 30 gün . En az 3 saat ameliyat oldun yüzünün tam orta yerinde calistilar. Yüzünde daha bir ton ödem vardır burnun bu ödemli haliyle bile çok güzel . Ben ilk 4 ay çok sistim ve devamında bir sürü gorsel sorun yasadim. Senin ameliyat fotoğrafın aynısı şuan . Ztn ödem burun ucuna birikir en son oradan gider.

Daha ne kadar yuvarlaklık bekliyordunuz ki , yani bundan yuvarlağı belki sizi rahatsız bile edebilir , ki çoğu burun ameliyatına göre gayet iyi olmuş , ödemler gittikten sonra da değişiklik olur tabi ama fazlasını da beklemeyin bu çok çok yeterli .

Daha ne kadar yuvarlaklık bekliyordunuz ki , yani bundan yuvarlağı belki sizi rahatsız bile edebilir , ki çoğu burun ameliyatına göre gayet iyi olmuş , ödemler gittikten sonra da değişiklik olur tabi ama fazlasını da beklemeyin bu çok çok yeterli .
Yuvarlak beklemiyordum işte . Tam tersi yuvarlak istemiyordum

Daha 1 ay olmuş yaptıralı şekli henüz oturmamış. Biraz zaman verin şekli daha değişecektir. Ödemlerin tamamen geçmesi biraz zaman alıyor büyük şişlikler geçse bile. Burnunuz da çok güzel olmuş ayrıca 🌸

Daha 1 ay olmuş yaptıralı şekli henüz oturmamış. Biraz zaman verin şekli daha değişecektir. Ödemlerin tamamen geçmesi biraz zaman alıyor büyük şişlikler geçse bile. Burnunuz da çok güzel olmuş ayrıca 🌸
Çok teşekkür ederim içim bi nebze olsun rahatladı

Ben 1 ay önce Rinoplasti ameliyatı oldum. Ancak ameliyattaki fotoğrafımda burun ucım şuanki kadar top gibi değil . Ameliyat fotoğrafım ve şuanki burnum çok farklı. Amrliyat olan arkadaşlrım kavisin zamanla belli olacağını tamamen ödem olduğunu daha çok erken olduğunu söylüyorlar ama endişeliyim . Acaba ödemler gittikten sonra ameliyat masasındaki burnum olut mu? O halini çok çok beğendim ama şuan ameliyat olduğum belli bile olmuyor . Tecrübeli arkadaşlar yorumlarsa sevinirim. Burnum küçülecek mi? Ameliyat ve şimdiki fotoğraflarımı ekledim
çok beğendim doktorunuz kim acaba

Doktorunuz kimdi?

Burnunuz gayet güzel ve zamanla tam oturacaktır diye düşünüyorum. Benim merak ettiğim ameliyat önceki haliniz. Ameliyat olduğum belli bile olmuyor dediğinize göre kötü bir burnunuz yoktu galiba.

X