Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun estetiği sonrası
- Konu Sahibi Pearlyy96
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- burun estetiği hassasiyet kızarma
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benimde ayniydi merak etme geciyor hepsiMerhabalar. Estetik olali 8 ay geçmesine rağmen burnum çok hassas. Dokunduğumda bile kızarıyor ucu. Soğuk havada çok kızarıyor. Sertliği de devam ediyor. Bu tür sorunları yaşayan oldu mu, geçici mi ?
Gercekten mi, doktorlara sorduğumda onlar da 1 yıl hasassdır sonrasinda gecer dediler. Ancak hafif rüzgar esse hafiften üşüsem bile burnum kıpkırmızı oluyor ve bunu yaşayan rastlamımıştım pek. Damarlarıma zarar geldigini düşünmüştüm. Sizin de sık kızarıyormuydu ve 1 yıl sonunda mı geçti acaba
Aynen kirmizi sanki benim degilde eklenmis bi burun gibiydi fazlalik gbi hisssediyordumGercekten mi, doktorlara sorduğumda onlar da 1 yıl hasassdır sonrasinda gecer dediler. Ancak hafif rüzgar esse hafiften üşüsem bile burnum kıpkırmızı oluyor ve bunu yaşayan rastlamımıştım pek. Damarlarıma zarar geldigini düşünmüştüm. Sizin de sık kızarıyormuydu ve 1 yıl sonunda mı geçti acaba
Aynen malesef suruyor yani evet ayneninsan kendini cok garip hissediyor :) hala resimlerimi falan gotunce iiyy bu ne diorum :)Yaklasik 1 yil sürüyor yani. Palyaço gibi hissediyorum kendimi gerçekten :)
Merhaba, bende ameliyat olmak istiyorum. Çok doktor var. Kafam karıştı. Siz tecrübelerinizi anlatır mısınız?Merhabalar. Estetik olali 8 ay geçmesine rağmen burnum çok hassas. Dokunduğumda bile kızarıyor ucu. Soğuk havada çok kızarıyor. Sertliği de devam ediyor. Bu tür sorunları yaşayan oldu mu, geçici mi ?
- 30 Ekim 2008
- 705
- 179
- 628
Bende tampon yoktu cok rahattıMerhaba. 1 yıl olacak neredeyse. Benim sisliklerim 4 5 gune gecmisti. Morlugum da olmadi pek. Sadece bir hafta boyunca takili tamponlar baya bir rahatsizlik veriyor nefes alma acisindan onun disinda zorluk yasamadim
Merhaba Ben ameliyat olalı 18 gün oldu burnum şuan tam yüzüme göre daha da küçülürse kötü durur diye korkuyorum burundaki şişliğin çoğu ne kadar zamanda gidiyor bi de çok farklı oluyor mu şişlikler geçince benim 18 günde şişliklerimin çoğu geçmiş midir sizceMerhaba. 1 yıl olacak neredeyse. Benim sisliklerim 4 5 gune gecmisti. Morlugum da olmadi pek. Sadece bir hafta boyunca takili tamponlar baya bir rahatsizlik veriyor nefes alma acisindan onun disinda zorluk yasamadim
Merhaba..ben de Balikesir'de Ali murat sonel e ameliyat olmayi dusunuyorum.Sizinle iletisime gecmeyi cok isterim.bana yardimci olur musunuz??
Tabi. Doktor hakkında bilgim yok ama :)
Sevgili lesya8610 Balikesirde Ali Murat Sonel e ameliyat olma konusunda sizinle iletisime gecebilir miyim ? Ben de olmayi dusunuyorum kendisineBende tampon yoktu cok rahattı
Tesekkur ederim,lesya8610 adli kullaniciya seslenmek istemistim beceremedim sanirim:) gue gule kullanin burnunuzu:)Tabi. Doktor hakkında bilgim yok ama :)
- 30 Ekim 2008
- 705
- 179
- 628
Yazın trafik kaza hastaları cok oldugu için estetik yapmıyor kışın yapabilirim dedi.bi arkadaşım için yenilerde sordumda.Sevgili lesya8610 Balikesirde Ali Murat Sonel e ameliyat olma konusunda sizinle iletisime gecebilir miyim ? Ben de olmayi dusunuyorum kendisine
- 30 Ekim 2008
- 705
- 179
- 628
Sevgili lesya8610 Balikesirde Ali Murat Sonel e ameliyat olma konusunda sizinle iletisime gecebilir miyim ? Ben de olmayi dusunuyiyi iki orum kendisine
Benim ona olduğumu nerden bildin cnm bu konuda yazmamışım. Çok iyi bir doktor Kesinlikle tavsiye ederim ben çok memnun kaldım. Kullandığı teknikten midir bilmiyorum ama hiç ağrım Sızım olmadı. Hastanede ağrı kesici serum taktırmadım bile. Evde de aynı sekilde cok rahat geçti. Ağrı kesici hap bile içmedim.bende içinde silikon tampon yoktu içi boştu. Belki de onun etkisi vardı.aynaya bakınca ameliyatlı oldugunu hatırlıyordum.ayna dışında cok hafif hiç ağrısız oldu. 5-6 gün gözlerde şişlik morluk oluyor sadece o kadar.başkada bişi yok. Benim nefes sorunum da vardı hiç nefes alamıyorum ona rağmen korktugumu için kactım ameliyattan.şiödi Keşke daha önce olsaydım diyorum. Hem ameliyatta Korkulacak bir şey yokmuş hem de görüntü olarak çok güzel oldu. randevu alıp görüşmenizi tavsiye ederim 10 numara bir doktor.Merhaba..ben de Balikesir'de Ali murat sonel e ameliyat olmayi dusunuyorum.Sizinle iletisime gecmeyi cok isterim.bana yardimci olur musunuz??
- 9 Temmuz 2018
- 3
- 0
- 1
Merhaba burun sertligi ne yazikki gecmiyor bende oldum 6 yil once fakat hala sert kizariklik konusunu malesef hatirlamiyorum ..ama sertlik oluyor cunku ordaki kikirdagi yeniden sekillendiriyorlarMerhabalar. Estetik olali 8 ay geçmesine rağmen burnum çok hassas. Dokunduğumda bile kızarıyor ucu. Soğuk havada çok kızarıyor. Sertliği de devam ediyor. Bu tür sorunları yaşayan oldu mu, geçici mi ?