- 1 Mayıs 2019
- 2
- 0
- 36
- 26
- Konu Sahibi papatya_sever
-
Merhaba, oncelikle gecmis olsun. Bende Serdar Bey ile gorusmeye gidecegim, sonuctan memnun musunuz hala? Bir de ucretler hakkinda bilgi verirseniz sevinirim. Tesekkurler.Merhabalar!Ben 23 nisan 2019 tarihinde tam 8 gun once hocamiza burun ameliyati oldum.O kadar memnunum ki daha 8.gunum olmasina ragmen.Ameliyat oncesi hocamiz benimle cok ilgilendi gerekli aciklamalari yapti ve ameliyatim basarili gecti.Ameliyat sonrasi hicbir sekilde morluk olmadi agrim sizim olmadi.Ameliyat sonrasinda tampon cikartma ve diger islemlerde de hicbir sekilde agrim olmadi.Sekli tam istedigim gibi oldu.Benim isteklerimi de cok onemsedi ve guzel bir burun yapti kendileri.İyi ki kendilerine guvenmisim....Babam da ameliyat suresince hep yanimdaydi ve su an kendisi de ameliyat olmak istiyor Serdar Hocamiza.Cok cok memnunuz.Ve sunu da belirtiyim ameliyat sonrasi birkac kez disari ciktim ve insanlar burnumdaki bandaji gorunce gelip burnumu kime yaptirdigimi sordu.Cok begendiklerini soylediler.
Hastalarinin yorumlari pek ic acici degil ankarada sanirim doktor ankarada devlet hastanesinde yaptiranlar bile memnun bencce bi devlete gozukun serhat bey ve esinden baya memnun hastalar var burdaMerhaba Dr Serdar Öztürk ü araştırıyorum attığınız link açılmıyor tekrar paylaşım yaparmisiniz lütfen
KK Blok ta yorumlara bakıyorum 2010 yılında herkes o kadar övgü dolu bahsetmiş 2020 yılında ise bir dolu şikayet çok enteresan . YouTube da İlayda Oymak in burun ve liplift operasyonu Prof Serdar Öztürk yapmış valla çok şaşiriyorum aynı Dr hakkında bu kadar uç noktada farklı yorumlarHastalarinin yorumlari pek ic acici degil ankarada sanirim doktor ankarada devlet hastanesinde yaptiranlar bile memnun bencce bi devlete gozukun serhat bey ve esinden baya memnun hastalar var burda
Bence şansa birakmayin cok hastasi olunca sonrada belki degismis olabilir herkes doktoru karalamak icin yaziyo olamaz sanirim ilayda oymaki bende gordum begenmistim ama taninmis biri oldugundan daha ozenli davranmis olabilir belki. Hakkinizda hayirlisi olsunKK Blok ta yorumlara bakıyorum 2010 yılında herkes o kadar övgü dolu bahsetmiş 2020 yılında ise bir dolu şikayet çok enteresan . YouTube da İlayda Oymak in burun ve liplift operasyonu Prof Serdar Öztürk yapmış valla çok şaşiriyorum aynı Dr hakkında bu kadar uç noktada farklı yorumlarkafamda deli sorular
Kesinlikle uzak durun.Benim de burnumu mahvetti.zaman zaman girip yorumlara bakiyorum herkeste ayni sikayet var.Benim yasafigim sorunlar ayni ve doktorun verdigi cevaplar da ayni.Allh bildigi gibi yapsin onu.KK Blok ta yorumlara bakıyorum 2010 yılında herkes o kadar övgü dolu bahsetmiş 2020 yılında ise bir dolu şikayet çok enteresan . YouTube da İlayda Oymak in burun ve liplift operasyonu Prof Serdar Öztürk yapmış valla çok şaşiriyorum aynı Dr hakkında bu kadar uç noktada farklı yorumlarkafamda deli sorular
sakın ameliyat olmayın kendisine. benim de burnumu mahvetti. bir burun deliğimin daha dar olduğunu ameliyatın 2. gününde fark ettim ancak 6. aya kadar kendisi bir asimetri olmadığını iddia etti. annem aynı durumu dile getirince evet var biraz asimetri ama 15 dkda düzeldirim dedi. 9. ayda yaptığı düzeltme ise dikiş yerine kesi atmak ve orasının birbirine yapışmadan iyileşmesini sağlamak. gün içinde aklına geldikçe burun kanadını çekiştir ki yapışmasın dedi ve ben her sabah, gece yapışan kesi yerinde kabuğun çekiştirmeyle kopması ve acımasıyla güne başladım. 1,5 yıl oldu ameliyat olalı ama orası sürekli hassas şimdi ve sızlıyor. herkesin bahsettiği gibi benim burnum da domuz burnu gibi çok kalkık, burun deliklerim görünüyor. bir burun kanadım daha yukarıda, ucundaki kıkırdağı kırmış bırakmış. burun sırtımda dikey 3 tane kemik sayabiliyorum, sürekli geçmeyen baş ağrılarım var. burun delikleri daraltırken attığı dikişler berbat durumda. bu sorunları dile getirmeye başladığımda ise "ben orada bir sorun göremiyorum, sen kafana çok takıyorsun, o kadar milimetrik bakarsan işin içinden çıkamayız, tanrı öyle yaratmış ona sor neden asimetrik olduğunu" gibi etik dışı cevaplar veriyor ve hiçbir sorununuza çözüm bulmadığı gibi daha beter ediyor. kendisinden kesinlikle uzak durmanızı öneririm.KK Blok ta yorumlara bakıyorum 2010 yılında herkes o kadar övgü dolu bahsetmiş 2020 yılında ise bir dolu şikayet çok enteresan . YouTube da İlayda Oymak in burun ve liplift operasyonu Prof Serdar Öztürk yapmış valla çok şaşiriyorum aynı Dr hakkında bu kadar uç noktada farklı yorumlarkafamda deli sorular
Umarim hala memnunsundur , 8.gunde psikolojik olarak iyi hissetmissindir.bandajli burunda hic bir kusur gozukmuyor.Merhabalar!Ben 23 nisan 2019 tarihinde tam 8 gun once hocamiza burun ameliyati oldum.O kadar memnunum ki daha 8.gunum olmasina ragmen.Ameliyat oncesi hocamiz benimle cok ilgilendi gerekli aciklamalari yapti ve ameliyatim basarili gecti.Ameliyat sonrasi hicbir sekilde morluk olmadi agrim sizim olmadi.Ameliyat sonrasinda tampon cikartma ve diger islemlerde de hicbir sekilde agrim olmadi.Sekli tam istedigim gibi oldu.Benim isteklerimi de cok onemsedi ve guzel bir burun yapti kendileri.İyi ki kendilerine guvenmisim....Babam da ameliyat suresince hep yanimdaydi ve su an kendisi de ameliyat olmak istiyor Serdar Hocamiza.Cok cok memnunuz.Ve sunu da belirtiyim ameliyat sonrasi birkac kez disari ciktim ve insanlar burnumdaki bandaji gorunce gelip burnumu kime yaptirdigimi sordu.Cok begendiklerini soylediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?