Burun estetiği Serdar Öztürk E yaptıranlar

papatya_sever

‍‍‍
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
899
650
303
Merhaba arkadaşlar rinoplasti düşünüyorum Ankara Serdar Öztürk'e ameliyat Olan varmı Nasıl Bi doktor ?memnun kalan kalmayan yorumlarını alabilirmiyim !6,500 tl istiyor çok değil mi estetik için size fiyatlar ne civarda acaba ?
Birde benim 1,5 yaşında bebeğim var bandajlanacaktır ameliyat sonrası olurda çarpar darbe olur vurur dokunursa bu bana olumsuzluk doğururmu ?

fiyat genelde bu şekilde sorunun nedir bilmiyorum ona göre değişebiliyor çünkü ama doktorunu iyi araştır forumlarda doktorlarla ilgili görüşler var bi bak istersen.

Ay yorumları okudum şu an herkes kötü diyo arkadaşım iyi yırtmış. İyice araştır bence çok önemli özellikle 6 7 bin az rakam değil iyi bir sonuç ortaya çıkması lazım.

altı yedİ bin artık normal gelmeye başladı muhaamed dilber 14 binden başlıyor revizyon barış çskır uçmuş kime yaptıracağımı şaşırdım ünlü olunca isimlri fiyatlar uçuyor

arkadaşlar bu konunun altında değil de başka bir (kapatılmış) bir konunun altında Serdar hoca ile ilgili acayip olumsuz yorumlar okuyunca vicdanen yazmak zorunda hissettim.
Ben burun ameliyatı olalı 4 sene oldu Serdar hocaya.
Ve benim beraber üniversite okudugum arkadaşlarım bana dedi ki sende bir güzellik var ama ne anlamıyoruz.
O kadar doğal duruyor. Bir tane kusur bile bulamıyorum, bir de kendisi de çok iyi ilgili bir insan.
Yahu ben mi şanslıyım, bana mı iyi yanı denk geldi bu hocanın diye şaşırdım. Tuhaf tuhaf yorumlar vardı..

Tabii ki "kesin yaptırın düşünmeden gidin" diyemem kimseye çünkü işin bir miktar da şans kısmı var heralde (sanırım emin değilim)... ama ben en yakınlarıma öneriyorum ve Allahtan denk gelmişim diyorum.
İşim bitti siteye girmeyim nasılsa işim kalmadı mantığıyla yorum yazmamak yanlış olur diye düşünüp yazıyorum bunu.
Yaptırmayı düşünenlere umarım yardımcı olur bu yorum. Ben ziyadesiyle memnun ve mutluyum, yine olsa yine yaptırırım..

(üst kısma ben serdar öztürk'e ameliyat oldum diye büyük harflerle yazmak istedim. keşke burda işlem gerçekleştirmiş olanlar ayrı bi renkte vs görünse gözümüzle ayırt edebilsek, neyse nihayetinde yazdığımı sildim kalınlaştırmış oldum, umarım yorumum gözünüze çarpar, bu arayış çok sancılı ve zor cünkü)

Son düzenleme:
Canım Allah razı olsun direk eledim okuduğum kadarı yetti

yorum yazan kişinin şimdiye kadar kaç yorum yazdığına falan bak derim. ben anlamıyorum, suçlamayım da kimseyi. bi garip bu site.

Ben bu adama ameliyat oldum ve sonuç mükemmel, doğal!
Ben bu kadar memnunken aynı adamın bu kadar rezil birine dönmüş olması benim mantığıma pek oturmuyor açıkcası

Ben bundan 2 sene önce Serdar Öztürk e ameliyat oldum . Polyana gibi 2 sene boyunca şişlerim inicek geçicek diyerek bekledim sabırla.1 sene burnumdan nefes alamadım , morluklarım korkunçdu. . . Bana 6 ayda inicek dedi 6 ay sonunda 2 sene dedi . Ve asla düzelmedi !!! Burun deliklerim asimetrik, burun ucum çok kalkık , dikişlerim fazlası ile belirgindi. . . Herkese aynı burnu yapıyor yağlıyor ballıyor gönderiyor. Sol burun içimde deri birikti şişti ve burnum kapandı. Sürekli inicek dedi asla inmedi burnum gittikçe dışa doğru şişti bi taraf şiş kaldı burun içi duvarım şiş almaya çalıştı fakat alamadı burnum daha kötü oldu . Nolur bu adama olmayın inanın yapıcağınız en iyi şey bu olucak benim kötülemekle alakam yok ! Tek bildiğim bu adam bu işi bilmiyor

Arkadasim cok memnunsun sanirim ameliyat oncesi ve sonrasi fotolarini koyabilir misin?

Serdar Öztürk e burun ameliyatı olalı tam 3 sene olmak üzere... tamam belki eski halime göre daha iyi bir havam var gibi ama kesinlikle eski burnum yüzümle çok uyumluydu. Alışmış olmanın verdiği bir tepki değil bu. Şu an burnum başka ben başka dünyanın insanıyız. 1) burnum çok kalkık
2) burun kanatlarım çok açık
3) burnumda hafif bir asimetri var
4) burnumun ucu bildiğiniz şiş
Şimdi benimle birlikte bu doktora ameliyat olan üç kişi var. Birinin burnu tam bir şaheser , diğerinin burnu çok kalkık ve malum benim burnum...
Diyeceğim o ki şansa mı gidip ameliyat oluyoruz?aaa kusura bakmayın bu sefer ki tutmadı mı?
Üstelik o bana masaj yapmayı bırak dediğinde onu dinleseydim kim bilir ne halde olacaktım? Allahtan olayın farkına varıp aşağı doğru masaja devam ettim de %30-40 toparladım . Ama tabi ki artık masaj da işe yaramıyor. İstanbulda yüzlerce doktor var ve çok iyiler ama burda 3-5 kişinin adı çıkmış kaymağını onlar yiyor.
Hem ne demişler reklamın iyisi kötüsü olmaz.. adamın 406 sayfa olmuş yorumları tek bir yerde. Ben de buna kanmıştım sanırım

Merhaba
Niyetim kimseyi kötülemek değil. Sadece derdime yardımcı olabilecek birilerini arıyorum. Serdar Bey'e 8 ay önce burun ameliyatı oldum. Doktorun yaklaşımından memnunum. Ancak burnum konusunda çok muzdaripim. Benim burnum bir türlü inmiyor. Şişlik morluk kalmadı. Onlar ameliyattan kısa bir süre sonra indi. Nefesle ilgili falan da sıkıntı yok şükür. Ancak burnum çok kalkık. Ben özellikle hocayla tüm görüşmelerimde kalkık burnum olmasını istemediğimi söylemiştim, bu konuda anlaşmıştık. Ameliyat sırasında mı bir sıkıntı oldu bilmiyorum. Burun deliklerim önden bütünüyle görüyor. Burnumun ucu tavana bakıyor. Parmağımla yukarı doğru ittirmişim de orda kalmış gibi. 8 ay geçti inmek bilmiyor. Hergün masaj yapıyorum. Burnu inen arkadaşlar olmuş sanırım, lütfen yardımcı olun ne kadar süre daha dayanmam gerekiyor. Psikolojim alt üst oldu. 8 aydır her gün ağlıyorum. Sosyal medyada fotoğraflarımı paylaşmadan önce bin tane photoshop uyguluyorum. Tüm programların ustası oldum. Uzun süre geçtiği halde burnu inmeyen var mı? Ya da hoca da ücretsiz indirebileceğini söylüyor. Serdar Bey'e ikinci kez burun indirten var mı?

Aynı şeyleri ben de yaşadım. O burun inmiyor. Benimki inmedi yani. Başka bir sürü sorun olduğundan başka doktora revizyon oldum. Mutluyum. Umarım sizinki iner.

Düzeltecegini sanmiyorum Bende o doktorun magduruyum daha kotude yapabilir Kendine iyi bir doktor bulmani tavsiye ederim. Simdiden gecmis olsun

Bir buçuk yıl sürekli kontrole gittim her seferinde düzelteceğim düzelir dedi. Sonra dolgu yapalım yağ enjeksiyonu yapalım diyerek beni çıldırttı. 1 yıl zarfında şikayet oluyormuş. Sürede doldu. Başka doktora gittim bana biraz düzeleceğini ama bazı yaptığı işlemlerin telafisinin olmadığını söyledi. Gerçekten çokta uğraştı. Kaburgadan kıkırdak alındı üst çatıya yerleştirildi. Ama sol tarafta gözün üstündeki kemik içe doğru kaymış. Bunu tekrar çıkaramadı. Burnum da sağa doğru kayık gözüküyor. Sadece estetik durumu çok kötü değil, gözümde ve başımda ağrı psikoloji bozuldu. Serdar Öztürk le görüşmelerim esnasında sıkıntıları dile getirdiğimde unutamadığım şu cümleyi sizlere yazıyorum." Sen de aynaya bakma görmezsin" ve "Sen bana müşteri getir" " Senin psikolojin bozulmuş görüyormusun" gibi daha bir çok akla hayale sığmayan cümleler sarfetmiştir. Burada herkes bunları görsün ki reklamlara aldanmasın. O sadece parayı düşünür senin ne olduğun durumun onu parayı aldıktan sonra ilgilendirmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…