- 21 Nisan 2011
- 899
- 650
- 303
- Konu Sahibi papatya_sever
-
Canım Allah razı olsun direk eledim okuduğum kadarı yettihttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...asta-yorumlari-burun-estetigi.428332/page-406 bu sayfayı oku ne demek istediğimi anlarsın...
Canım Allah razı olsun direk eledim okuduğum kadarı yetti
Ben bundan 2 sene önce Serdar Öztürk e ameliyat oldum . Polyana gibi 2 sene boyunca şişlerim inicek geçicek diyerek bekledim sabırla.1 sene burnumdan nefes alamadım , morluklarım korkunçdu. . . Bana 6 ayda inicek dedi 6 ay sonunda 2 sene dedi . Ve asla düzelmedi !!! Burun deliklerim asimetrik, burun ucum çok kalkık , dikişlerim fazlası ile belirgindi. . . Herkese aynı burnu yapıyor yağlıyor ballıyor gönderiyor. Sol burun içimde deri birikti şişti ve burnum kapandı. Sürekli inicek dedi asla inmedi burnum gittikçe dışa doğru şişti bi taraf şiş kaldı burun içi duvarım şiş almaya çalıştı fakat alamadı burnum daha kötü oldu . Nolur bu adama olmayın inanın yapıcağınız en iyi şey bu olucak benim kötülemekle alakam yok ! Tek bildiğim bu adam bu işi bilmiyorMerhaba arkadaşlar rinoplasti düşünüyorum Ankara Serdar Öztürk'e ameliyat Olan varmı Nasıl Bi doktor ?memnun kalan kalmayan yorumlarını alabilirmiyim !6,500 tl istiyor çok değil mi estetik için size fiyatlar ne civarda acaba ?
Birde benim 1,5 yaşında bebeğim var bandajlanacaktır ameliyat sonrası olurda çarpar darbe olur vurur dokunursa bu bana olumsuzluk doğururmu ?
yorum yazan kişinin şimdiye kadar kaç yorum yazdığına falan bak derim. ben anlamıyorum, suçlamayım da kimseyi. bi garip bu site.
Ben bu adama ameliyat oldum ve sonuç mükemmel, doğal!
Ben bu kadar memnunken aynı adamın bu kadar rezil birine dönmüş olması benim mantığıma pek oturmuyor açıkcası
yorum yazan kişinin şimdiye kadar kaç yorum yazdığına falan bak derim. ben anlamıyorum, suçlamayım da kimseyi. bi garip bu site.
Ben bu adama ameliyat oldum ve sonuç mükemmel, doğal!
Ben bu kadar memnunken aynı adamın bu kadar rezil birine dönmüş olması benim mantığıma pek oturmuyor açıkcası
Bu troller bitmez canimArkadasim cok memnunsun sanirim ameliyat oncesi ve sonrasi fotolarini koyabilir misin?
Aynı şeyleri ben de yaşadım. O burun inmiyor. Benimki inmedi yani. Başka bir sürü sorun olduğundan başka doktora revizyon oldum. Mutluyum. Umarım sizinki iner.Merhaba
Niyetim kimseyi kötülemek değil. Sadece derdime yardımcı olabilecek birilerini arıyorum. Serdar Bey'e 8 ay önce burun ameliyatı oldum. Doktorun yaklaşımından memnunum. Ancak burnum konusunda çok muzdaripim. Benim burnum bir türlü inmiyor. Şişlik morluk kalmadı. Onlar ameliyattan kısa bir süre sonra indi. Nefesle ilgili falan da sıkıntı yok şükür. Ancak burnum çok kalkık. Ben özellikle hocayla tüm görüşmelerimde kalkık burnum olmasını istemediğimi söylemiştim, bu konuda anlaşmıştık. Ameliyat sırasında mı bir sıkıntı oldu bilmiyorum. Burun deliklerim önden bütünüyle görüyor. Burnumun ucu tavana bakıyor. Parmağımla yukarı doğru ittirmişim de orda kalmış gibi. 8 ay geçti inmek bilmiyor. Hergün masaj yapıyorum. Burnu inen arkadaşlar olmuş sanırım, lütfen yardımcı olun ne kadar süre daha dayanmam gerekiyor. Psikolojim alt üst oldu. 8 aydır her gün ağlıyorum. Sosyal medyada fotoğraflarımı paylaşmadan önce bin tane photoshop uyguluyorum. Tüm programların ustası oldum. Uzun süre geçtiği halde burnu inmeyen var mı? Ya da hoca da ücretsiz indirebileceğini söylüyor. Serdar Bey'e ikinci kez burun indirten var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?