Burun estetigi psikolojim bozuldu

lotusisa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
70
7
1
29
Ilk burun ameliyatimi 2 ay once oldum. Burnum cok kucultuldu. Her seyiyle facia oldu. Ben sadece kemer gitsin diye konusmustum, burnumun yuzde 70i kesildi. Burun deliklerimin yarisindan fazlasi kesildi. Burun kanatlarim tamamen bozuldu kesilip yuzume yapistirildi. Eski burnumun sadece uc kismi yuzumde su an kalan kismi kesilip atilmis. Kikirdaklari keza oyle ucu hic kalmamis. Ve bir de kalkik. Kemigim cok oyulmus. Inanilmaz facia bir sekille bas basa kaldim. Hic degisiklik olmayacakti guya. Revizyon olsamda sonuc tatmin etmeyecek. Cok pismanim ve bu sonucla basa cikamiyorum. Geri donus olmayacak bir sey ve kuculdukce kuculuyor. Aynalara kustum. Hayata kustum. Kemer kalsaydi torpu olurdu, ucu dusseydi yaptirilirdi ama hepsini kesip atmis doktor. Ben ne yapacagim hic bilmiyorum. 6 aylik surec daha da korkutuyor. Sekli gun gectikce kotu oluyor. Burnum yuzume yapisik gibi ve benim burnum gercekten buyuk bir burundu. Nesem kalmadi. Her seyi unuttum, aglamaktan gozumde yas kalmadi. Resmen denek olarak kullanilmis gibi hissediyorum. Ne yapmaliyim?

Bişey yapamazsınız anlattığınıza göre . Kendınızı Sevin yoksa hayatı kendınize zehir edersiniz

Yuksek bir meblag odedim bu sonucla bas basa kalmak istemiyorum. Bu yapilmamaliydi. Bunu sindiremiyorum
İyi araştırmak gerekiyor die boşuna demiyorlar doktorları … gecmıs olsun bu saatten sonra üzüntü stres sizi anca psikolojik sıkıntıya sokar

Hayat devam edıyor

Belki eski burnunuz büyük olduğu için yeni burnunuz size küçük geliyordur. Bir süre ben de yaşamıştım burnu kabullenememe olayını ama zamanla alışırsınız bence. Fotoğraf atabilme imkanınız var mı burdan ya da özelden

Kız senin burnun çom küçük değil ucu iyi bğyğklğgğ sadece kaydırak yapmış ve ucunu kaldırmış diyede kısa duruyor ama revizyonla kavis olan yeter dolup uc inerse aşagıya daha doğal bir görüntü elde edecen

sakin kalmaya çalışın yaşadıklarınız yeni olduğu için çok korkunç ve kaldırılamaz hissedilebilir ama inanın zamanla geçecek bu hisler. İsterseniz özelden resim atın daha gerçekçi çözüm önerileri sunabilmek için

Kız senin burnun çom küçük değil ucu iyi bğyğklğgğ sadece kaydırak yapmış ve ucunu kaldırmış diyede kısa duruyor ama revizyonla kavis olan yeter dolup uc inerse aşagıya daha doğal bir görüntü elde edecen
en zor revizyon maalesef bana cok kucuk geliyor

Belki sana öyle geliyor düşüne düşüne psikolojini bozdun. Öncesi sonrasi atarsan yorumlarız

Back
X