Ilk burun ameliyatimi 2 ay once oldum. Burnum cok kucultuldu. Her seyiyle facia oldu. Ben sadece kemer gitsin diye konusmustum, burnumun yuzde 70i kesildi. Burun deliklerimin yarisindan fazlasi kesildi. Burun kanatlarim tamamen bozuldu kesilip yuzume yapistirildi. Eski burnumun sadece uc kismi yuzumde su an kalan kismi kesilip atilmis. Kikirdaklari keza oyle ucu hic kalmamis. Ve bir de kalkik. Kemigim cok oyulmus. Inanilmaz facia bir sekille bas basa kaldim. Hic degisiklik olmayacakti guya. Revizyon olsamda sonuc tatmin etmeyecek. Cok pismanim ve bu sonucla basa cikamiyorum. Geri donus olmayacak bir sey ve kuculdukce kuculuyor. Aynalara kustum. Hayata kustum. Kemer kalsaydi torpu olurdu, ucu dusseydi yaptirilirdi ama hepsini kesip atmis doktor. Ben ne yapacagim hic bilmiyorum. 6 aylik surec daha da korkutuyor. Sekli gun gectikce kotu oluyor. Burnum yuzume yapisik gibi ve benim burnum gercekten buyuk bir burundu. Nesem kalmadi. Her seyi unuttum, aglamaktan gozumde yas kalmadi. Resmen denek olarak kullanilmis gibi hissediyorum. Ne yapmaliyim?