Burun estetiği pişmanlığım(psikolojim bozuldu)

Bana da atabilir misiniz, belki sizin gördüğünüz kadar kötü değildir. Alışmamis olabilirsiniz

öncelikle bence bütün bütün ameliyatı olanlar psikolojik olarak zorlanıyordur basit bir ameliyat değil kesinlikle..siz bu durumu tekrar yaşadığınız için normal hisseriniz..bana özelden fotoğraf atabilirmisiniz son halini merak ettim kendinizi üzmeye değecek birsey yoktur belki

Tabi atayım

Bana da gönderir misiniz fotoğraflarınızı bende 4 ay önce ameliyat oldum ama önden hiç beğenmiyorum ne yapacağım bilmiyorum

Cok gecmis olsun acaba burnunuzun resmini gorme sansimiz var mi daha saglikli yorumlanır uzulmeyin asla

Canımı ben 3 kez revizyon oldum, her yıl bir sonraki ameliyatı bekleyerek yaşadım, seni çok iyi anlayabilirim. Biz hem mükemmel bekledik ama mükemmel burun çok az. Burun yapısı derisi vs hepsı fark ediyor. Ve Dr aslında önemli ama bende Doktor'un iyi gününe denk gelmek çok önemli, gercekten sans burun ameliyatı. Son ameliyatım öncesi çok ünlü isimler beni kabul etmediler yani durum o kadar vahımdi, tesadüf burada uzun bir yazı okudum ve o bayana ulaşmış, sonra doktoruna hemen randevu aldım. Ve şuan 6 yıl oldu. Çok memnunum yine kusurlar yok mu var, ama burna değil'de butüne odaklanmak gerekıyor birazda, bana resim atar mısın özelden Emin'im benim 3 . Revizyon öncesi durumumdan kötü değildir, benden kötüsüne 1 kez yasladım daha, ve revizyon olmak aslında hep risk, bir yeri düzeltirken başka bir yeri bozuluyor. Lütfen bana ulaş

Haklısnız yazıyorum şimdi

Burnunu görebilir miyim? Belkide kendine çok kotu geliyofur üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…