Yaa teşekkür ediyorumBurnunuz çok güzel olmuş bir sorun da yok siz dert ariyorsunuz galibazamanla alışırsıniz süper bir burun yakışmışta
Eski haliyle yan profilden görünmek dahi istemiyordum doğrusu Önden idare ederdi ama Teşekkür ediyorumkız bişi yok burnunda eski halide öle gözüme batmadı benim gayet zarif olmuş biraz otursun 6 ay 1 sne geçsin o zaman belli o
Çok sağolun Burun ucunda bir tuhaflık yok değil mi normal yaniGayet güzel olmuş burun kökünden yanlara gözlerinize doğru ödem var onlar da gidince daha da güzel olacak. Şanslısınız
oturur sen dikkat et çarpma uyurkende tek bi yana dönme düşmesinEski haliyle yan profilden görünmek dahi istemiyordum doğrusu Önden idare ederdi ama Teşekkür ediyorumBir an önce oturur inşallah
En büyük artılarından biri bu oldu sanırım Daha sert daha memnuniyetsiz gibi bir görüntüm oluyordu ayrıca önceden Bir burun nelere kadirÇok da güzel olmuş, yaşınız küçülmüş burnunuzla birlikte.
Daha çok sırt üstü yatmaya çalışıyorum şimdilik Yüz üstü yatmayı nası özledim nasııııoturur sen dikkat et çarpma uyurkende tek bi yana dönme düşmesinciddiyim
ahahahah kıyammam.Daha çok sırt üstü yatmaya çalışıyorum şimdilik Yüz üstü yatmayı nası özledim nasıııı
Emin ol alışırsın o kadar sorunlu burun varki sizinki maşallah harikaYaa teşekkür ediyorumAlışma sürecinin bu kadar zorlu olacağını kestiremedim sanırım Bir an önce sahiplenebilirim umarım
Evet defalarca revizyon ameliyatı yaptırmak zorunda kalanları gördüm malesefEmin ol alışırsın o kadar sorunlu burun varki sizinki maşallah harika
Doktorunuz kimdi
Çok teşekkürler Burun ucu bir tık gözüme batıyor ödemden sonra daha iyi olacağını ümit ediyorumDaha oturmamış hali bile güzel görünüyor
Ucu da gayet iyi zaman geçtikçe daha da oturacak maşallah hiç ödem olmamış sizde sorun olmazsa yaşınızı öğrenebilir miyimÇok sağolun Burun ucunda bir tuhaflık yok değil mi normal yani