Burun Estetiği Olup da Beğenmeyen, Pişman Olanlar

ben de doğal olsun demiştim fazla dogal oldu gibi geliyor ve kemer kısmında ödem var inmiyor. 25gün oldu iner mi? ne yapmam lazım

Bence burnunuz güzelse ve sadece kemikte az bir yamukluk varsa olmayın derim. Ne olursa olsun insanın doğal burnu gibisi yok. Ben ameliyat oldum. Ama kusurları görüyorum. Eski doğal burnum çirkindi ama ben ona alışmıştım. Buna alışmam zor olacak.

Merhaba arkadaslar,
Siteyi henuz nasil kullanacagimi bilmiyorum. Ben ogretmenim ve onumuzdeki subat tatilinde burun ameliyati olmayi dusunuyorum. Bu kisa surede ameliyat oldugumda 2 hafta icerisinde morluklar tamamen geciyor mu? Onumuzdeki haftalarda doktorlarla gidip yuzyuze gorusecegim. Simdi internetten biraz doktorlar hakkinda on arastirma yapiyorum.

dr.un kimdi canım.burnunun fotoğraflarını görmek isterdim.

cnm ameliyatını oldun mu?

kızlar merhaba bende yaklasık 1bucuk ay once amelıyat oldum hersey ıyı guzelde burnumun ustunde cıkıntı kaldı burda okudugum kadarıyla kıkırdak cıkıntısı ve revizyonun sart oldugu soylenıyor kucukte olsa ıkıncı bı operasyon ıstemıyorumm sızınde basınıza geldimi bu cıkıntı sonradan gecermı?

Doktorun kimdi?

Cok merak ettim bu doktor kimdir? Sanirim 2ci bir ameliyat olmaniz gerek eger memnun degilseniz.

Kesinlikle yanlis dusunuyorsunuz. Bence dok randevu alin ve bu konuyu mutlaka konusun.
Cok uzucu bir durum

ameliyat olalı 10 ay oldu ama malesef burun deliklerimde asimetri var hala doktor revizyonluk olmadıgını söylüyor ama fotografta direk gözüme batıyoo benm gibi asimetrisi olupta revizyon olan varmı acaba ?

arkadaşlar selam , memnun olmayanlar saolsunlar sebepleriyle yazmışlar ama
rica etsem bazen atlayabiliyoruz doktorların isimlerinide yazabilir misinz :)

miss_turkey2009,pikolat ve argor size arkadaşlık teklifi gönderdim beni eklermisiniz.fotoğraflarınızı görebilirmiyim.bende revizyon düşünüyorum.

pikolat,doktora dava açmayı düşünüyorum demişsin.bence kesinlikle açmalısın,revizyon olmadan önce bunu dene.benim burnumda çok kötü oldu,dava açtım.bu kadar üzülüyoruz.doktorlar yaptıkları hataların hesaplarını versinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…