A ayseagul Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2014 9 0 86 İstanbul 27 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ayseagul #1 Merhaba kızlar,kemikli yapıya sahip bir burnum var ve son 2 senedir çok takıntılıyım. Bu sene tam anlamıyla karar verdim yaptırmaya, bakalım hayırlısı. Fiyatlar hakkında bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa cidden çok sevinirim. Teşekkürler
Merhaba kızlar,kemikli yapıya sahip bir burnum var ve son 2 senedir çok takıntılıyım. Bu sene tam anlamıyla karar verdim yaptırmaya, bakalım hayırlısı. Fiyatlar hakkında bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa cidden çok sevinirim. Teşekkürler
templeron Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2014 11 0 88 İstanbul 30 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ayseagul #2 Ben boğaziçi estetikte oldum ve 3000 lira doktorum Amirali Nevai
A ayseagul Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2014 9 0 86 İstanbul 1 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ayseagul #3 templeron .!.: Ben boğaziçi estetikte oldum ve 3000 lira doktorum Amirali Nevai Genişletmek için tıkla... memnun musun peki canım? ilgililer mi? geçmiş olsun bu arada :)
templeron .!.: Ben boğaziçi estetikte oldum ve 3000 lira doktorum Amirali Nevai Genişletmek için tıkla... memnun musun peki canım? ilgililer mi? geçmiş olsun bu arada :)
templeron Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2014 11 0 88 İstanbul 1 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ayseagul #4 ayseagul .!.: memnun musun peki canım? ilgililer mi? geçmiş olsun bu arada :) Genişletmek için tıkla... Çok ilgililer diyemem ama olması gerektiği gibi davraniyolar iyilesmem de çok çabuk oldu şimdilik herşeyden memnunum bi sıkıntı yok tavsiye ederim
ayseagul .!.: memnun musun peki canım? ilgililer mi? geçmiş olsun bu arada :) Genişletmek için tıkla... Çok ilgililer diyemem ama olması gerektiği gibi davraniyolar iyilesmem de çok çabuk oldu şimdilik herşeyden memnunum bi sıkıntı yok tavsiye ederim