• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği olmalı mıyım?

aquariuswoman

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
126
77
298
Merhaba kızlar, size sormak istediğim onlarca yüzlerce binlerce sorum var... Burun estetiğine takmış durumdayım. Sanki kusursuz bir burnum olsa viktorya sikrıt modeli olup çıkacağım yok ama yine de takıntılıyım işte. Salı günü doktora gideceğim. Nasıl bir muameleyle karşılaşacağımı filan hiç kestiremiyorum. 21 yaşındayım. Korkuyorum. Bir yandan çok istiyorum. Bir yandan da ödemden mi yoksa doktorun hatasından mı bilinmez ucu silindir şekilli ve şiş burunları görüp vazgeçiyorum. Böyle yapay olmaması için ne söylemeliyim? Yani yapay görünmek zorunda mı? Doğal görünümlü bir burun hayal mi benim için? Çok zor değil. Burun ucu çok çok hafif kaldırılacak ve biraz da kemeri alınacak. hepsi bu ama çok korkuyorum. Sonuçta iyi kötü bir burnum var işte. Pazara manava rahatça gidiyorum hiç olmazsa... Lütfen bir şeyler deyin, yaptıranlar fotoğraf ya da hiç olmazsa yorum atarsa çok dua ederim. :43::18:

Selam, ben 1,5 sene once ameliyat oldum. Foto koyarsan fikir verebilirim sana. En onemli sey doktor. Mutlaka en az 3 doktorla gorus. hastalariyla birebir konus. foto gormek hic bisey ifade etmiyor. Sen burnunu nasil istiyorsan buldugun fotolari goster doktora. ve nasil olmasini istemiyordsan da foto ile goster, boyle olmasin sakin de. Hatta kendi burnunun ayrintili sekilde fotolarini cekip kendin photoshop benzeri bi programla uzerinde degisiklikler yapabilirsin. Sakin her seyi doktoruna birakma ama 'olmaz' dedigi seyleri de dikkate al. Anladigim kadariyla sen cok marjinal degisiklik istemiyosun. hafif kemer torpusu ve hafif kaldirilmasini istiyosun. Iste o 'hafif' cok goreceli bi kavram. Biseye daha dikkat etmek gerekiyor bence. Kemerli ve dusuk bir burnun varsa ayni zamanda uzun da olabilir yuzune gore. Burnu kisaltiyim ve hafif kaldiriyim derken dudak-burun mesafesini de dikkate almak gerekiyor. Eger bu mesafe normalde uzunsa burnu fazla kaldirmamak en iyisi bence. sonra yuz ifaden cok degisiyor, aynaya bakmak istemiyorsun sonra.

Back