Merabalar 21 yaşındayım ve burun konusunda ara ara gelen takıntılarım var.Ergenlikten lise bitişine kadar cevremdekilerin dalga gecmesinden dolayı ve burnumun bi yandan kalkık bi yandan düşük durmasından dolayı takıntım var.Bu takıntım ara ara beni yoklar estetik olma kararını düşünürüm sonra unuturum gider.Estetik konusunda kararsız kalmamın sebebi ise burnumun kemerli ucu düşük padişah burununa benzememesi.Hatta sol profilimden kalkık kemersiz burnum var.Ama sağdan yamuk ve biraz daha düşük duran bi burnum var.Cevremdekiler ne gerek var burnun güzel insanların ne burnu var diyolar,ama benle dalga gecenleri düşününce ve bazen aynada fotografta kendimden tiksinmemden dolayı karar veremiyorum
Benim derdim burun sırtı kemiğimin kalın ve çıkıntılı olması.Bi taraf daha cıkıntılı oldugu icin bi taraftan bakınca burnum yamul gözüküyo,yüzüme göre biraz büyük ve ucu top gibi.Bazen aynada bakınca gözüme güzel geliyor bazen kötü.Ameliyat olunca burnumun daha kötü olmasından ,düşmesinden ,yamulmasından korkuyorum.Sizce ne gibi bir yol izlemeliyim?(Burnum kalın derili)
![Grinning face with smiling eyes :smile: 😄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f604.png)