- 30 Ağustos 2024
- 53
- 18
- 28
-
- Konu Sahibi Ebrurumeysa
Devlet, özel, araştırma değil mesele iyi bir doktor bulabilmek. Benim kuzenim devlette oldu burnunu berbat etti doktor eski burnu daha iyiydi. Ben de olmak istiyorum da korkuyorum siz gibi.Slm kızlar yaşım 30 bugüne kadar estetik hiç düşünmedim ama buaralar düşünüyorum devlet hastanesi yada araştırma hastanesinde sizce zorlu bi süreçmi ölüm riski de var bırazda korkuyorum dudaklarımada dolgu yaptırmayı düşünüyorum
Ya benim şuan özeli verecek param yok ondan devlet dedimDevlet, özel, araştırma değil mesele iyi bir doktor bulabilmek. Benim kuzenim devlette oldu burnunu berbat etti doktor eski burnu daha iyiydi. Ben de olmak istiyorum da korkuyorum siz gibi.
İşte bende taktım kalkık buruna ama bide rast gitmesse diya korkuyorumDevlet, özel, araştırma değil mesele iyi bir doktor bulabilmek. Benim kuzenim devlette oldu burnunu berbat etti doktor eski burnu daha iyiydi. Ben de olmak istiyorum da korkuyorum siz gibi.
Dediğim gibi özeli devleti yok bu işin önemli olan ehil kişiye yaptırmak. Ayrıca burnunuz kötü değil çok takıntılıysanız dolgu yaptırabilirsiniz burnunuza. Bu arada ameliyat değil de anestezi öldürebiliyor maalesef.Ya benim şuan özeli verecek param yok ondan devlet dedim
Ozeli devleti var maalesef. Keske olmasa ama var. Hastanede hijyen eksikligi nedeniyle mikrop varsa ehil kisi ne yapsin mesela. Kizin korkulari var. Burnum kotu olur korkusundan bahsetmiyor sadece. Yoksa evet ehil doktor her yerde iyidir. Ama hastane sartlari da onemli. Medyada duydugumuz haberler hep ya devlet hastanesi ya adi madi duyulmadik, yeterli kaynagi muhtemelen olmayan ozel hastaneler. Tabii ki en iyi hastanede de sorun cikabilir ama iste riskin en az oldugu yer a siniflari.Dediğim gibi özeli devleti yok bu işin önemli olan ehil kişiye yaptırmak. Ayrıca burnunuz kötü değil çok takıntılıysanız dolgu yaptırabilirsiniz burnunuza. Bu arada ameliyat değil de anestezi öldürebiliyor maalesef.
Kalkık olsun istiyorum benEstetik olmak güzel şey ama sizin burnunuz muhtemelen çok kavisli bir burun olmayacak. Düz inecek. Estetik olduktan sonra buna kafayı takmayacaksaniz olmanızı tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim ama bu güne kadar hiç düşünmedim hep doğallıktan yanaydım ama çevre filan çok etkiledi sanırımBence burun ameliyatı olabilirsiniz ama dudak dolgusuna inanın hiç gerek yok onun kötüsü burun estetiğinden bile yapay duruyor inanın. Ek olarak dolgular eriyebilen maddeler de değil, yaptırdıkça yetersiz bulup daha fazlasını isteyebilirsiniz. Bunun bir sonu yok. Burun,dudak bitse insan bu sefer de kafayı başka bir yerine takıyor. Hayat böyle geçmiyor gerçekten. Sonuçta kimseye güzellik borçlu değiliz, manken,oyuncu değiliz öyle bir iddiamız da yok. Siz yine dilerseniz burun ameliyatı olan ama bence dolguluk bir tarafınız yok
Kalkık olur ztn düşük değil . Ama burun sırtı için aynı şeyi söyleyemem düz iner yüksek ihtimalleKalkık olsun istiyorum ben