• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burun estetiği oldum. lütfen yardım. burnum hiç umduğum gibi değil:((

badteacher_tugce

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2014
97
15
48
36
arkadaşlar burun estetiği oldum. burnumda hafif bi eğrilik vardı. şimdi düzeldi mi bilmiyorum ama aynada kendimi görünce şok oldum. hiç yakışmamış ucu top gibi. bide küçülmüş burnum. bugün 7. günüm. ben öğretmenim kula gidicem ve bu halimle dışarı adım atmak istemiyorum. sürekli aglıyorum:(((

neden kimse birşey demiyor çok mutsuzum çok büyük bir hata ettim ve geri dönüsü yok çok üzülüyorum

Başlarda öyle olur. Zamanla o top gibi olan uç kısım düzelecek. Fazla kalklık görünür şimdi. Üzülmene gerek yok. Genelde herkes aynı korkuyu yaşıyor ilk günlerde. Sadece zamana ihtiyaç var.

çok teşekkür ederim yorumun icin. ucu top gibi bir de iki kaşımın arasında top gibi bi şişlik var. yüzüm değişti ve ben buna hazır değilmişim sanırım. aynaya her baktıüımda şok oluyorum:((

Sakın üzme boş yere kendini ben de ogretmenim sisliklerin geç indiğini bildiğim için yazin ameliyat oldum ilk zamanlar benim de burnum çok kalkikti kaş aram çok kalın duruyordu ama hepsi geçiyor tabi zamana ihtiyacin var

tahmini ne kadar zamanda düzelir? iki hafta sonra okula baslıcam cok mutsuzum ben neler düsünüyorum anlatamam. fotoğraf koymak istiyorum belki daha iyi yorum yapabilirsiniz

su an durum bu

Eklentiler

• 20141013_130147.webp
    20141013_130147.webp
    89,9 KB · Görüntüleme: 1.721
Biraz zamana ihtiyacin var 7 gun cok az bi sure. Kesin bir zaman istersen ben 1 ayim dolunca (hala var ama) sisliklerim insancil duzeye indi ve kendimi daha iyi hissetmeye basladim

kendimi iğrenç hissediyorum. allah aşkına tecrübeli akadaşlar yardım edebilir mi bu burundan bisey olur mu

Eklentiler

• 20141013_114310.webp
    20141013_114310.webp
    75,5 KB · Görüntüleme: 7.871
  • 20141013_130154.webp
    20141013_130154.webp
    92,2 KB · Görüntüleme: 4.376
  • 20141013_130158.webp
    20141013_130158.webp
    67,1 KB · Görüntüleme: 3.246
neden mutsuzsun..güzel olmuş bence..daha değişecek..bence gayette doğal..problemli göremiyorum..zaman geçtikçe dahada oturacaktır zamanla..doktorunuz kimdi..

neden mutsuzsun..güzel olmuş bence..daha değişecek..bence gayette doğal..problemli göremiyorum..zaman geçtikçe dahada oturacaktır zamanla..doktorunuz kimdi..
kendimi iğrenç hissediyorum. allah aşkına tecrübeli akadaşlar yardım edebilir mi bu burundan bisey olur mu
mrb canım ben ameliyat olalı 4 ay oldu .bence sen hemen paniğe kapılmışsın burnunun hep böyle kalacağını zannediyorsun.inan bana iki hafta sonra o tuhaf dediğin şişliklerin inecek.şu an derinin altı ödem toplamış hücrelerin kendini tamir etmeye çalışıyor.ben de öğretmenim ameliyattan 10 gün sonra okula başladım çok şiş olmasına rağmen hiç olumsuz bir tepki almadım.üstelik sen ince derilisin.ödemlerin daha hızlı bir şekilde inecektir.benim burnum da ilk günler çok şişti.hatta şu an büyüklük olarak eski burnuma yakın bir burun.ama yüzümle daha uyumlu ve hatları biraz daha kibar ve belirgin.ben bu halime bile çok seviniyorum.benim çok etli ve kalın derili bir burnum vardı.hatta görüştüğüm iki doktor beni ameliyat etmeyi reddetmişti sonuç başarılı olmaz diye.

Çok teşekkür ederim desteğiniz için. Ama çok kötü depresyona girdim evde annem babam şokta. Her aynaya baktığımda Ağlıyorum. Inşallah guzellesir. Çünkü benim çok sorunlu bi burnum yoktu kendimle barisiktim. Şimdi diyorum ki simariklik ettim ve cezami buldum. Ah bi güzel olsa ne adaklar adadım:(( yüzüme çok küçük oldu sanki birde bu top gibi olan yerler gitmek bilmiyor:(

Çok teşekkür ederim desteğiniz için. Ama çok kötü depresyona girdim evde annem babam şokta. Her aynaya baktığımda Ağlıyorum. Inşallah guzellesir. Çünkü benim çok sorunlu bi burnum yoktu kendimle barisiktim. Şimdi diyorum ki simariklik ettim ve cezami buldum. Ah bi güzel olsa ne adaklar adadım:KK43:( yüzüme çok küçük oldu sanki birde bu top gibi olan yerler gitmek bilmiyor:KK43:
bence düşündüğün gibi yüzüne gore çok kuçük değil.yuzünle orantılı.ama burnuna çok işlem yapılmış.şişliklerinin çok bariz olmasından belli.ödemden kaynaklanan yapay bir görüntü var şu an. o da zamanla düzelecek.burnun oturdukça beğenmeye başlayacaksın.hem daha morlukların bile geçmemiş.bu acelecilik niye.şöyle düşün vücudunda bir yara oluştuğunda orası iyileşirken diğer yerlere göre daha kabarık görünür.doğal, olması gereken bir süreç bu.burnun da şu an öyle.çok rahatsız oluyorsan bir kaç hafta makyaj hileleriyle burnundaki o top görüntüyü yumuşatabilirsin .sonra zaten gerek kalmayacak.sen içini ferah tut.moralin yerinde olsun.hayatın tadını çıkarmaya çalış.ben 33 yıl boyunca burnumla ilgili ne iğrenç esprilere maruz kaldım.bazen canım çok yandı,üzüldüm.ama asla hayata küsmedim.

Çok teşekkür ederim gerçekten. Ben panik oldum evet bide sargılar çok erken çıktı. Geçen hafta çarşamba ameliyat oldum. Pazartesi günü burnumu gördüm ve şok oldum. O kadar zorluğu katlanınca çirkin olan bu görüntü beni dehşete düşürdü. Biraz sakinleştim sayenizde. Gerçekten çok çok zor bi süreç herkes iyi düşünsün bu kararı alırken.

Çok teşekkür ederim gerçekten. Ben panik oldum evet bide sargılar çok erken çıktı. Geçen hafta çarşamba ameliyat oldum. Pazartesi günü burnumu gördüm ve şok oldum. O kadar zorluğu katlanınca çirkin olan bu görüntü beni dehşete düşürdü. Biraz sakinleştim sayenizde. Gerçekten çok çok zor bi süreç herkes iyi düşünsün bu kararı alırken.
Panik yapmana gerçekten gerek yok
Aylardır bu olayı düşündüğüm için araştırıp durdum.
Ödem kaynaklı yüzün inanılmaz değişikliklere uğruyor.
Erken çıktığı için atel altında gördüğümüz şişlikleri sen gözlemleyerek yaşıyorsun. Herkese açık albüm yaptım profilimde istersen oradan izle. Gün gün değişiklikleri görürsen anlarsın :KK53:
Yarın atel, dikişler alınacak ve eminim abuk bir şişlikle döneceğim. :KK45:

Albüme baktım. Anestezi altındaki son hali ne kadar güzel gözüküyor ben sadece ufak tefek değişiklikler istemiştim şu an çok değişmiş görüyorum kendimi. Bu da alismami zorlaştırıyor. Öncesi ni de yüklüyorum belki faydası olur. Son resim saçlarımın toplu olduğu o ameliyat sonrası 8.gün. evet biraz büyük ve eğri bir burnum vardı ama fotoğraflarda bi şekilde saklamaya alışmıştım. Şimdi top gibi ve gözlerim çekikti şimdi yuvarlak oldu sanki:(

Eklentiler

• 20141008_083807.webp
    20141008_083807.webp
    194 KB · Görüntüleme: 2.646
  • 20140927_093218.webp
    20140927_093218.webp
    259,9 KB · Görüntüleme: 2.561
  • 20141015_092054.webp
    20141015_092054.webp
    71,3 KB · Görüntüleme: 2.392
Sizce güzel olacak mı tecrübeli arkadaşlar daha iyi anlar güzel Bi burun olup olmayacağını:( Allahım inşallah güzel olur

Back