- 8 Temmuz 2022
- 49
- 13
- 3
- 23
- Konu Sahibi tattlicadii
-
Evet cidden dediğiniz gibi Şuan 2 ay 14 gün oldu sanırım ama Şuan bile artık eskisi kadar umutsuz değilim şekli gitgide dahada güzelleşiyor kötü yorumlar illa olacak gençler bende çok üzüldüm bu burun iflah olmaz dedim ama benim burnum düzeldiyse herkesinki düzelir umarım herkes sonunda içine sinen bir burna sahip olurOoo baya ödemli şu an. Ama tam olarak istedigim ve cesaret edemedigim burun6 ay sonra oyke normallesecekki cok beğeneceksiniz
Önceden baya kalkıktı Şuan iyiGayet güzel bence.
Kalkik burun neden istemiyorsunuz ki?
Hem zamanla düşüyor zaten.
Bence çok tatlı olmus
Canım kime yaptırdın bu arada bende düşünüyorum da ozelden msj atar mısınÖnceden baya kalkıktı Şuan iyi
Yağmur eroğlumusun senMerhaba bence sizin burnunuz aşırı kalkık değil, ben 20 gün önce ameliyat oldum, şuan yandan görseniz burun sırtım ile burun ucum arasında öyle bir diklik var ki aşırı kötü görünüyor, görenler çok kötü olduğunu söylüyor şeklinin de değişeceğini sanmıyorum benimkinin, belki ödem gider ama şekli berbat benim, sizinki harika duruyor birkaç aya daha da güzelleşir bence
HayırYağmur eroğlumusun sen
Tamam
merhaba, şu an indi mi burnunuz ?Merhaba bence sizin burnunuz aşırı kalkık değil, ben 20 gün önce ameliyat oldum, şuan yandan görseniz burun sırtım ile burun ucum arasında öyle bir diklik var ki aşırı kötü görünüyor, görenler çok kötü olduğunu söylüyor şeklinin de değişeceğini sanmıyorum benimkinin, belki ödem gider ama şekli berbat benim, sizinki harika duruyor birkaç aya daha da güzelleşir bence
merhaba sizin indi mi burnunuz? ben 6. haftamdayım hala kalkık özellikle önden burun deliklerimin görüntüsü beni çok rahatsız ediyor.Merhaba burnunuz indi mi acaba benimki de aşırı kalkık duruyor moralim çok bozuldu. Septoplasti oldum Kesinlikle kalkık istemiyorum şekline dokunmayın demiştim doktora ama asiri kalkık olmuş
Merhaba çok inmedi öyle özelden fotoğraf atayım sizemerhaba sizin indi mi burnunuz? ben 6. haftamdayım hala kalkık özellikle önden burun deliklerimin görüntüsü beni çok rahatsız ediyor.
Kızlar ben 17 gün önce burun estetiği oldum burnumun sırtı çok geniş ve ucu kalkık önden hem geniş hem kalkık olduğu için resmen domuza benziyorum burnumun alçısı 6 gün önce çıktı 6 gündür ne uyuyorum ne yemek yiyorum nede psikolojim yerinde bu şekilde insan içine çıkmak istemiyorum bu durum geçici mi iner mi burun sırtım da değişiklik olur mu
Kızlar bide bana tecrübelerinizden fikir verirmisiniz 25. Günüm bugün okuduklarıma göre hep şişliği geçince düzelir ama burun delikleri görüntüsü nasıl değişecek biri büyük biri küçük ucu top gibi sırtı kalın yandan burun ucu çok mu uzun ya doktor kalın derili 12 15 aya anca oturur diyo ama işte içime sinmiyor
Çok beğendim kim yaptıKızlar ben 17 gün önce burun estetiği oldum burnumun sırtı çok geniş ve ucu kalkık önden hem geniş hem kalkık olduğu için resmen domuza benziyorum burnumun alçısı 6 gün önce çıktı 6 gündür ne uyuyorum ne yemek yiyorum nede psikolojim yerinde bu şekilde insan içine çıkmak istemiyorum bu durum geçici mi iner mi burun sırtım da değişiklik olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?