• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği olduğum icin pişmanım ..

Beybi05

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
523
128
103
32
Merhabalar burun estetigi ile ilgili hep olumlu konusmak sacma geldigi icin kendi tecrubelerimi de paylasmak istedim. 2017de burun ameliyati oldum dogal bi burun istemistim malesef cok başarılı bi ameliyat degildi sorunlar yasadim. 2020 yilinda doktorum beni tekrar ameliyat etti. Ucret almadan. Burnum güzel oldu sorun yok sadece burnuma bakinca müko. fakat eski halim dogal burnum daha çok yakışıyormus gibi geliyor :( rahat gülemiyorum bile güldüğümde eskiden cok baska görünürdüm simdi hic oyle bi görüntüm yok sanki. Biseyler olmadi gibi. Sanirim dudak burun mesafesi ortaya çıkıyor. Bu islemi de yaptiracaktim liplifting yani. Gittiğiniz doktor ölçüyor o mesafeyi ona gore yapiyor benim normal aralikta çıkti doktor yapmadi. Ama orasi goze batiyor. Moralim bozuk bu yüzden. Ameliyat olmadan önce her seyi detayli düşünün bence :(

Herkesin yüzü yüz asimetrisi burnunun yapısı cildinin yapısı kendine özgüdür herkes olumsuz sonuç almıyor . Olmak isteyen zaten oluyor tekrar düşünmez, kimse de vazgeçmiyor yazılanları okudu diye. o da kendi tecrübe eder neticede niye olumsuzu düşünsün ki. Ben yanlış buluyorum kaygilandirmaya gerek yok

Biraz üst dudak dolgusu ile M çizgisini belirginleştirenilitsiniz. Hem de kalıcı değil.

Herkesin yüzü yüz asimetrisi burnunun yapısı cildinin yapısı kendine özgüdür herkes olumsuz sonuç almıyor . Olmak isteyen zaten oluyor tekrar düşünmez, kimse de vazgeçmiyor yazılanları okudu diye. o da kendi tecrübe eder neticede niye olumsuzu düşünsün ki. Ben yanlış buluyorum kaygilandirmaya gerek yok
Ben zaten kimse olmasin demedim her ihtimali düşünerek olun dedim. Carpitmissiniz yazdiklarimi.

Biraz üst dudak dolgusu ile M çizgisini belirginleştirenilitsiniz. Hem de kalıcı değil.
Aslinda tam cizgi yerine doktorum yaptı fransiz dolgusu mu ne deniyormus galiba. Ama ust dudagim cok dolgun olmadigi icin o cizgi üzerindeki dolgu görüntüsü hic yakışmadı :) aslında dudak mesafesini seyden dolayi takiyorum agzimi hafif araladigimda ust dislerim hic görünmüyor halbuki cok hafif görünmesi gerekiyormus. Ama doktor bunu kabul etmedi :(

Başka bir doktora daha gidin?
Aslinda tam cizgi yerine doktorum yaptı fransiz dolgusu mu ne deniyormus galiba. Ama ust dudagim cok dolgun olmadigi icin o cizgi üzerindeki dolgu görüntüsü hic yakışmadı :) aslında dudak mesafesini seyden dolayi takiyorum agzimi hafif araladigimda ust dislerim hic görünmüyor halbuki cok hafif görünmesi gerekiyormus. Ama doktor bunu kabul etmedi :KK43:

Başka bir doktora daha gidin?
Aslinda baska doktora yazarak danistim. Ölçüde normal ciktiysa islem kotu gozukebilir gibi konustu. Beni korkuttu. Hani daha da kotu bi hale sokarsam kendimi diye. Bi de soyle bisey var benim ilk ameliyatim olumsuz sonuclaninca ikinci ameliyatim icin kulagimdan kikirdak alindi. Burnumu da ilk kendi tercih ettigim burun ucu kalkikligi mesafesinden bi tik daha arttirmak gerektigini soyledi doktorum yoksa burun ucu duser diye. Zaten kalkik duruyor baya. Liplifting islemlerine bakıyorum aradaki fazla mesafeyi cikarip dikerken burun deliklerinin karsidan belli olmasina sebep olacak sekilde dikis atıldığı oluyormus. Ennn cok korktugum bu :( aslinda bu yuzden pismanlik yaşıyorum. Sanki ne yaparsam bisey cikacakmis hissine sebep oldu bende :(

Aslinda baska doktora yazarak danistim. Ölçüde normal ciktiysa islem kotu gozukebilir gibi konustu. Beni korkuttu. Hani daha da kotu bi hale sokarsam kendimi diye. Bi de soyle bisey var benim ilk ameliyatim olumsuz sonuclaninca ikinci ameliyatim icin kulagimdan kikirdak alindi. Burnumu da ilk kendi tercih ettigim burun ucu kalkikligi mesafesinden bi tik daha arttirmak gerektigini soyledi doktorum yoksa burun ucu duser diye. Zaten kalkik duruyor baya. Liplifting islemlerine bakıyorum aradaki fazla mesafeyi cikarip dikerken burun deliklerinin karsidan belli olmasina sebep olacak sekilde dikis atıldığı oluyormus. Ennn cok korktugum bu :KK43: aslinda bu yuzden pismanlik yaşıyorum. Sanki ne yaparsam bisey cikacakmis hissine sebep oldu bende :KK43:
Bence kötü bir görüntü yoktur siz bunu takıntı yapmış olabilirsiniz gibi geldi bana

Bence kötü bir görüntü yoktur siz bunu takıntı yapmış olabilirsiniz gibi geldi bana
Kotu bi görüntü yok evet ama boyle icime sinmeyen bisey var gibi. Bisey olmadi ama ne anlamiyorum. Belki de ben takıntı yapiyorum dediginiz gibi bilmiyorum

Eski yeni fotografin var mi ben dusunuyorum burun estetigi. Bana ozelden atar misin memnun oldugun halde icine sinmedi mi

Merhabalar burun estetigi ile ilgili hep olumlu konusmak sacma geldigi icin kendi tecrubelerimi de paylasmak istedim. 2017de burun ameliyati oldum dogal bi burun istemistim malesef cok başarılı bi ameliyat degildi sorunlar yasadim. 2020 yilinda doktorum beni tekrar ameliyat etti. Ucret almadan. Burnum güzel oldu sorun yok sadece burnuma bakinca müko. fakat eski halim dogal burnum daha çok yakışıyormus gibi geliyor :KK43: rahat gülemiyorum bile güldüğümde eskiden cok baska görünürdüm simdi hic oyle bi görüntüm yok sanki. Biseyler olmadi gibi. Sanirim dudak burun mesafesi ortaya çıkıyor. Bu islemi de yaptiracaktim liplifting yani. Gittiğiniz doktor ölçüyor o mesafeyi ona gore yapiyor benim normal aralikta çıkti doktor yapmadi. Ama orasi goze batiyor. Moralim bozuk bu yüzden. Ameliyat olmadan önce her seyi detayli düşünün bence :KK43:
Kimisine gerçekten kendi burnun daha yakışıyor burnu ameliyatı tamamen şans işi her yüz estetikli görüntüyü kaldıramıyor bazı yüzlere estetikli burnu yakışıyor bende ameliyat olup pişman olanlardım ne demek istediğinizi anlıyorum

Ben zaten kimse olmasin demedim her ihtimali düşünerek olun dedim. Carpitmissiniz yazdiklarimi.
Komplikasyonların hepsi ameliyat sonrası süreçte yaşandığı için öngörülemez bir konu elbette iyi araştırılmalı ama çarpıtmak için söylemedim ben burayı okusam öncesinde kaygılarim çok artardı stresli girerdim onu demek istedim

Komplikasyonların hepsi ameliyat sonrası süreçte yaşandığı için öngörülemez bir konu elbette iyi araştırılmalı ama çarpıtmak için söylemedim ben burayı okusam öncesinde kaygılarim çok artardı stresli girerdim onu demek istedim
Amacim kaygilandirmak degildi asla. Sadece her zaman olumlu seyler yaşanmıyor bunu düşünerek doktor secimi, yüze uygun burun sekli isteği vs iyici düşünülmesi gerekiyor bu konuda kendimce tecrubemi yazmak istedim. Bazen yeterki olayim diye her detay düşünülmüyor çünkü :(

Amacim kaygilandirmak degildi asla. Sadece her zaman olumlu seyler yaşanmıyor bunu düşünerek doktor secimi, yüze uygun burun sekli isteği vs iyici düşünülmesi gerekiyor bu konuda kendimce tecrubemi yazmak istedim. Bazen yeterki olayim diye her detay düşünülmüyor çünkü :KK43:
Öyle maalesef bende çok sorun yaşadım şak diye istediğim o mukemmel burun olmadı. Ama ameliyat olmadan önce çok araştıran birisi değilsen bu formu bulan çok az kişi oluyor. Bende buralari okusam inan bambaşka bir ameliyat planlardim kendim için. Derdi olan buraya geliyor işte başta gelsek belki fikir olur

Merhabalar burun estetigi ile ilgili hep olumlu konusmak sacma geldigi icin kendi tecrubelerimi de paylasmak istedim. 2017de burun ameliyati oldum dogal bi burun istemistim malesef cok başarılı bi ameliyat degildi sorunlar yasadim. 2020 yilinda doktorum beni tekrar ameliyat etti. Ucret almadan. Burnum güzel oldu sorun yok sadece burnuma bakinca müko. fakat eski halim dogal burnum daha çok yakışıyormus gibi geliyor :KK43: rahat gülemiyorum bile güldüğümde eskiden cok baska görünürdüm simdi hic oyle bi görüntüm yok sanki. Biseyler olmadi gibi. Sanirim dudak burun mesafesi ortaya çıkıyor. Bu islemi de yaptiracaktim liplifting yani. Gittiğiniz doktor ölçüyor o mesafeyi ona gore yapiyor benim normal aralikta çıkti doktor yapmadi. Ama orasi goze batiyor. Moralim bozuk bu yüzden. Ameliyat olmadan önce her seyi detayli düşünün bence :KK43:
bana özelden fotoğraf atabilirmisiniz

Back
X