Burun estetiği olanlar yardımcı olabilir mi acil

tattlicadii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2022
49
13
23
Arkadaşlar ben 38 gün önce burun estetiği oldum burnumun kenarları çok geniş duruyor önden de kenarları geniş olduğu için düm düz çökmüş gibi duruyor doktor kenarları inicek şiş dedi ama ben masaj yaptığımda şişlik gelmiyo elime kemik var şişlik yok yaşayan var mı burnumun kenarları böyle mi kalacak çok korkuyorum

Arkadaşlar ben 38 gün önce burun estetiği oldum burnumun kenarları çok geniş duruyor önden de kenarları geniş olduğu için düm düz çökmüş gibi duruyor doktor kenarları inicek şiş dedi ama ben masaj yaptığımda şişlik gelmiyo elime kemik var şişlik yok yaşayan var mı burnumun kenarları böyle mi kalacak çok korkuyorum
Şişlik her zaman yumuşak olmayabiliyor. Ödem sert de olabilir. Görsel koyarsanız daha çok yardımcı olunabilir.

Onu geniş değildi senin kaldırmıştı,sırtı çok aldığı için oyle duruyor bence. Kanatların normal seviyede ozelden atar misin güncel halini değişti mi

Onu geniş değildi senin kaldırmıştı,sırtı çok aldığı için oyle duruyor bence. Kanatların normal seviyede ozelden atar misin güncel halini değişti mi
Bir kac gündür üye oldum burda ve senin yorumlarin cok güvenilir geliyor bana. Cok bilgilisin ve gercekten burdakilere faydan oluyor. Yardimci olman, bildiklerini söylemen ne kadar güzel birsey 🥰

Fotoğraf atarsan daha net bir şeyler söyleyebiliriz.
38. Gün ödemlerin gitmesi için çok erken.
1. Yılımda oturmuştu burnum tam şeklini almıştı.

Benim 2.ayım ve hala burnum ödemli özellikle ucu.Ayrıca önden basık ve kemikli kısım da kemiksiz gibi görünüyor.Düzenli masaj yaparsan kemiğin ortaya çikıcaktır diye düşünüyorum.Bol bol su iç.Geçmiş olsun.

Arkadaşlar ben 15 sene kadar önce burun estetiği olmuştum bugün fark ettim ki burnumun tepe kısmında içerde mavi bir ip var bu normal mi ya ?

X